“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

OSMANİYE’DEN, SEL FELAKETİ YAŞAYAN PAKİSTAN’A 2 YARDIM TIRI GÖNDERİLDİ
    • 13 Eylül 2022 - 07:29:54

OSMANİYE’DEN, SEL FELAKETİ YAŞAYAN PAKİSTAN’A 2 YARDIM TIRI GÖNDERİLDİ
Pakistan’da yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Valilik koordinesinde hayırseverlerin desteğiyle toplanan 2000 koli gıda ve 400 koli temizlik malzemesinin yüklendiği insani yardım tırları Pakistan’a doğru yola çıktı. Gıda ve hijyen kolilerinin bulunduğu yardım tırları, Valilik önünde, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Vali Yardımcısı Âdem Yılmaz, Afet ve Acil Durum Müdürü Serhat Bulut, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Musa Gönül, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri tarafından uğurlandı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, programda yaptığı açıklamada, “Pakistan’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen dost ve kardeş ülke Pakistan’a bugün Osmaniye’mizden 2 tır malzeme gönderiyoruz. Çok büyük bir felaket yaşadılar, 2 Binin üzerinde insan hayatını kaybetti, 20 Milyon insan etkilendi. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, bu zor, sıkıntılı günlerinde Pakistan’a destek çalışmalarımız kapsamında, bugün 2 yardım tırını Mersin’e uğurluyoruz, oradan Pakistan’a ulaştırılacak. Devlet olarak, bu zor günlerinde Pakistan’ın yanındayız. Bu kampanyaya destek veren, Osmaniye Belediye’miz başta olmak üzere hayırseverlerimize, kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Dostluk, kardeşlik bu zor günlerde belli olur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, zor günlerde her zaman dost ve kardeş ülkelerin yanlarında olmuştur. Bugün de dost ve kardeş ülke Pakistan’ın yanındayız. Elimizden geldiğince bu sıkıntılı günlerinde onlara destek olmak istiyoruz. Bu desteği sağlayabildiğimiz için mutluyuz.”dedi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın konuşmasının ardından, 2000 adet; içeriğinde ayçiçek yağı, fasulye, kırmızı mercimek, nohut, pirinç, toz şeker, un, makarna, gofret ve bisküviden oluşan gıda kolisi ile 400 paket; içeriğinde banyo sabunu, çamaşır elde yıkama deterjanı, terlik, havludan oluşan hijyen kolisi ile yüklü insani yardım tırları yola çıktı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz