UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OSMANİYE’DEN İZMİR’DEKİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA İÇME SUYU, GIDA VE İHTİYAÇ MALZEMELERİ GÖNDERİLDİ
    • 5 Kasım 2020 - 20:25:37

Osmaniye Valiliği himayesinde, içerisinde içme suyu bulunan Bahçe ilçesi Deprem Yardım Tırı ve Türk Kızılay Kadirli Şubesi bağışçılarının destekleri sayesinde hazırlanan insani yardım aracı İzmir’deki Depremzede vatandaşlarımıza gönderildi. Valilik önünde düzenlenen törenle yola çıkan yardım tırı ve insani yardım aracı; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Bahçe Kaymakamı Salih Kalkan, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat tarafından İzmir’e uğurlandı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “İzmir’de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun. İzmir’de depremden etkilenen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, destek olmak anlayışı ve gayreti içinde bugün araçlarımızı gönderiyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir yardım tırımızı göndermiştik, bugün de içerisinde içme suyu bulunan yardım tırımızı ve içerisinde gıda kolisi, oyuncaklar, çocuk bezi, maske, sıvı sabun, battaniye, kolonya, ıslak mendil, kâğıt havlu gibi ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı insani yardım aracımızı İzmir’deki depremzede vatandaşlarımıza gönderiyoruz. Katkısı ve desteği bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.
Vali Yılmaz’ın konuşmasının ardından Deprem Yardım Tırı ve İnsani Yardım Aracı İzmir’e uğurlandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz