“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Osmaniye’de Buzağı Desteklemesi İkinci Dönem Başvuruları Başladı
    • 6 Mayıs 2019 - 08:25:51

Osmaniye Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, 2018 yılında doğan buzağı desteklemesi ikinci dönem başvurularının başladığını açıkladı.

Sağlam, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, başvuru dönemleri dışında başvuru kabul edilmeyeceğinden yetiştiricilerin mağdur olmaması için en geç 1 Temmuz mesai bitimine kadar başvuruların yapılması gerektiğine dikkat çekerek, “2018 doğumlu buzağı desteklemesi 2. dönem başvuruları başlamıştır. 2018 yılında doğan, doğduğu işletmede 4 ay kalmış, şap ve brusella (sadece dişilere) aşıları yapılmış olan buzağılara 350 ile 550 lira arasında destekleme ödemesi yapılacaktır. Destekleme kapsamında ilk başvuru dönemi 2 Temmuz 2018-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında kabul edilmiştir.

İkinci başvuru dönemi 2 Mayıs 2019- 1 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak olup, ilk dönemde başvuru yapan yetiştiricilerimizin tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur. Yetiştirici Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Süt Üreticileri Birliği ve S.S. Hay-Koop. Birliğine üye ise üyesi olduğu birliğe, hiç bir birliğe üye olmayan yetiştiricilerin ise bizzat il ve ilçe tarım ve orman müdürlüklerine başvuruda bulunması gerekmektedir. Başvuru dönemleri dışında başvuru kabul edilmeyeceğinden yetiştiricilerimizin mağdur olmaması için belirtilen tarihlerde başvurularını yapmaları önem taşımaktadır” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz