OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Osmaniye polisinden, öğrencilere Çanakkale gezisi
    • 24 Haziran 2019 - 08:05:35

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) tarafından, ‘Genç adımlar kampa-3’ projesi ve ‘Dede Ben Geldim’ gezi faaliyeti kapsamında, derslerinde başarılı olan 34 öğrenci Çanakkale gezisine götürüldü. Masal Park Otoparkında toplanan öğrenciler, 4 gün sürecek olan kamp süresince, Çanakkale Şehitlik Ziyaretleri ve çeşitli sosyal etkinliklere katılacaklar. Geçirilecek zaman zarfında ise öğrencilerin, devleti ve devlet görevlilerini yakından tanımaları, güven duygusunu pekiştirerek terörle mücadele açısından, büyük katkı sağlayacağının hedeflendiği vurgulandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çanakkale Gençlik Kampının, 330 kişilik bir dönem halinde ve toplam dört dönem şeklinde yapılacağı kaydedildi. Gezi faaliyeti ile ilgili yapılan açıklamada, “Terör örgütleri, eleman temin etmek için başla öğrenciler olmak üzere hedef kitlesindeki gençlere yönelik propaganda faaliyetlerinde bulunmakladır. Gençleri kandırmaya ve militanlaştırmaya çalışan terör örgütleri, hedef kitlesindeki kişilerin sosyal, ekonomik, psikolojik sorunları ile etnik ve dini farklılıklarını istismar etmekte, gençlerin bu özelliklerini kendileri ile bütünleştirecek propaganda faaliyetim yürütmektedir.

Terör örgütlerinin eleman kazanımlarının engellenebilmesi için, okul çağlarından itibaren gençlerin terörden korunması, terör ve terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı farkındalık oluşturularak bilinçlendirilmeleri şiddete varan aşırılıkların önlenmesi ve terör örgütlerinin propagandalarının etkisiz hale getirilmesi gereklidir. Bu nedenle de öğrencilere yönelik bilgilendirme ve önleme faaliyetleri büyük önem taşımaktadır.” denildi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz