İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

KADİRLİ BELEDİYESİ’NİN BORCU HİZMET BİNASININ ÖNÜNE ASILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ’NİN BORCU HİZMET BİNASININ ÖNÜNE ASILDI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER TEMPOYU ARTTIRDI

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER TEMPOYU ARTTIRDI

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Yarıyıl Tatili Mesajı
    • 20 Ocak 2019 - 19:42:58

2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasıyla yarıyıl tatiline giren ve bu heyecan ile karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin ve ailelerinin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Eğitim insanı anlamlı ve değerli kılar. Toplumumuzu yüceltir. Hepimiz öğrenci olduk. Eğitim süreçlerinden geçtik. Dolayısıyla, Öğrencilerimiz bizim göz bebeğimizdir. Her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir değerdir. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çalışmalıyız, çabalamalıyız.

Eğitim, öğretim faaliyetlerinin etkili ve yararlı olabilmesi anne, babaların değerli öğretmenlerimizin işbirliği ile sağlıklı iletişimden geçmektedir. Ailelerin çocuklarıyla geçirmiş olduğu kaliteli zaman , onlara göstereceği pozitif ilgi ve anlayış, onların yanında olduğunu hissettireceği güven ve sevgi ile başarılı çalışmaları artıracak, geleceğe emin adımlarla yürümelerini sağlayacaktır.

Öğrencilerimizin başarısı sadece karne notu kıstas alınarak değerlendirilmemelidir. Önemli olan millî ve manevi değerlerine bağlı, tarihini ve kültürünü bilen, milletine, bayrağına ve devletine sahip çıkan, anne ve babasına, vatanına hayırlı bir evlat , gelişen teknolojiyi takip eden başarılı bireyler yetiştire bilmektir. Bizi biz yapan değerlerimizi gençlerimiz koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara gençlerimiz taşıyacaktır.

Daha çok okumalı, araştırmalı , bilgi ve becerilerimizi her daim yenileyen bireyler olmalıyız. Başarının tesadüf olmadığını bizzat yaşayan ve inananlardanım. Başarı , amaçlar doğrultusunda istek, azim ve gayretin göstergesidir. Tatili iyi değerlendirmenizi, bol bol kitap okumanızı , güzel ülkemizin tarihi mekanları , kütüphanelerini gezmenizi , spor , sanat ve kültürel aktivitelere katılmanızı kısaca tatil zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmenizi naçizane tavsiye etmekteyim.

Değerli öğretmenlerim; Büyük bir azimle özveri ve gayret göstererek geleceğimizin teminatı olan nesillerimizi yetiştirmek adına yürüttüğünüz değerli tüm çalışmalarınızı yürekten kutluyorum. Karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin ve ailelerinin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz