UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OSMANİYE MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DOÇ, DR. HAKKOYMAZ GAZETECİLERLE BULUŞTU
    • 27 Nisan 2023 - 08:37:15


OSMANİYE MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DOÇ, DR. HAKKOYMAZ GAZETECİLERLE BULUŞTU

Osmaniye Milletvekili 3. Sıra Adayı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk ve Acil Yardım Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, Kadirli MHP seçim komitesi başkanlığınca düzenlenen yemekte gazetecilerle bir araya geldi.
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP İlçe Başkanı Severtürk Demirci, MHP Seçim Komitesi Başkanı, Tahsin Eskicioğlu’nun katıldığı toplantıda konuşan Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz ayağa kalkarak; ” Öğrencilerime de ders anlatırken hiç bir zaman oturarak anlatmadım, siz değerli katılımcıları ve Kadirli’nin saygıdeğer gazetecilerine hoş geldiniz diyorum”diyerek söze başladı. “Bizler bu vatanın, bu devletin, bu bayrağın ve bu milletin aşığıyız. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Seçimlerde hemşehrisi olmakla gurur duyduğum bilge liderimizin yol arkadaşlığı büyük onurdur. Allah’ın izniyle 14 Mayıs akşamına kadar hep birlikte partimiz ve Cumhur İttifakı için var gücümüzle çalışacağız” diyen Hakkoymaz; “bizim için vatan hizmeti kutsaldır, siyasete varım diyenler bilgi birikim ve kazanımlarını siyesetle harmanlayıp topluma katma değer kazandırmak zoruundadırlar. Hekimliğinde de uyguladığım gibi önce dinlerim, sonra muayene eder, tahlil sonuçlarına bakarak tedavi yolunu seçerim. Toplumun sorunları da ancak bu yöntemle çözülebilir. İnsanları dinlemek, sorunları derinlemesine analiz etmek ve sonra çözüm aramak gerekir.
Bizim hedefimiz gerilmiş yayın ucundaki okun baktığı yöndür. Yayı geren ise liderimiz, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçelidir. Bu coğrafyanın bir evladı olarak toplumun ve çevrenin tüm ekonomik, kültürel sorunlarını biliyorum. Eğer bu topraklar bana milletvekiliği makamını layık görürse bilgi birikim, kazanımlarımı bu coğrayaya katma değer katacaktır” diye ilave etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz