“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ’NDE AKADEMİK PERFORMANS VE BİNİŞ GİYME TÖRENİ VALİMİZ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN KATILIMIYLA YAPILDI
    • 9 Mart 2022 - 18:07:39

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ’NDE AKADEMİK PERFORMANS VE BİNİŞ GİYME TÖRENİ VALİMİZ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN KATILIMIYLA YAPILDI

 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde akademik performans ve biniş giyme töreni OKÜ 15 Temmuz Şehitler Amfisinde yapıldı. Üniversite’nin bir yıllık faaliyetleri ve projelerinin de anlatıldığı programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törenin devamında müzik dinletisi sunuldu.

 

Törende konuşan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversite olarak başarı grafiğini hep daha ileriye taşımayı temel hedefleri olarak gördüklerini ifade ederek, “Üniversitemiz akademik başarı çıtasını her geçen gün artırmaktadır. Hiç şüphesiz bu başarıya akademik çalışanlarımızın gayretleri neticesinde ulaşılmıştır. Öncelikle akademik unvan alan öğretim üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Biliyoruz ki öğretim elemanlarımız üst düzey akademik çalışma ve yayınlar gerçekleştirmektedir ve gerçekleştirmeye de devam edeceklerdir. Bugün burada patenti yayınlanmış olan TÜBİTAK Ar-Ge projelerini başarıyla sonuçlandıran ve Art and Humanities İndex’te yayın yapan Hocalarımızı tebrik etmek için de bir araya geldik. Bir kez daha onları bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Diğer kategorilerde yayın yapan arkadaşlarımızı da tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”dedi.

 

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Üniversitemiz ne kadar güzel çalışır, ne kadar güzel başarılara imza atarsa biz de o kadar gurur duyacağız. Her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu. Vali Yılmaz sözlerinin devamında Üniversitelerin bilgi birikimlerini, tecrübelerini alana yansıtmaları gerektiğini de ifade ederek, “Akademisyenliğin sadece öğrenci yetiştirmekten ibaret olmadığını düşünüyorum. Eğer sizler bu tecrübelerinizi yönetimle, ilin sosyal kurumları, sivil toplum kuruluşları, Valilik, İl müdürlükleri ve sivil vatandaşları ile paylaşırsanız ve bunu birlikte alana ne kadar yansıtırsak, çok güzel sonuçlar elde edeceğimize, bu birikim ve tecrübenin faydasını göreceğimize inanıyorum. Çok daha fazla işbirliği yapmalıyız.”dedi.

 

Vali Yılmaz, sözlerinin devamında, bir ülkenin en büyük gücünün yetişmiş, kaliteli, karakter sahibi insan gücü olduğunu belirterek, “Sizler ülkenin geleceğinin güçlü olmasında, büyük olmasında çok büyük rol oynayacaksınız. Gelecek gençlerimizin elindedir, gençler kendilerini ne kadar iyi yetiştirirler, kendilerini bu ülkenin geleceğine ne kadar adarlarsa Ülkemiz o kadar başarılı olacaktır.”diye konuştu. Vali Yılmaz, OKÜ’de Tıp Fakültesi kurulması için görüşmeler yaptıklarını da ifade ederek, bu konuda sonuç alınırsa kaliteli sağlık hizmetinin Osmaniyeli hemşehrilerimize ulaştırılmasında çok büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade etti. Vali Yılmaz, sözlerinin sonunda “Üniversitemizle gurur duyuyorum. Bu dönemde başarılı çalışmalar yapan herkesi kutluyorum.”diyerek sözlerine son verdi.

 

Konuşmaların ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, akademisyenlere teşekkür belgelerini ve ödüllerini takdim ettiler.

 

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz