KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

OSMANİYE AK PARTİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL KAYA RAMAZAN AYI SEBEBİYLE MESAJ YAYINLADI
    • 22 Nisan 2020 - 08:13:30

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya Ramazan ayına girilmesi sebebiyle mesaj yayınladı. Mesajında Milletvekili Kaya “Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi; huzur iklimini, kardeşlik iklimini teneffüs edeceğiz. Ardından Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşayacağız. Ramazan ayı zarfında millet olarak büyük bir dayanışma, yardımlaşma örneği serğileyeceğiz. Mahallemizde, sokağımızda, şehrimizde yardıma muhtaç olanların elinden tutup, ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaşacağız. Hamd olsun bir Ramazan’ı daha hakkıyla idrak edip, ardından bayram sevincine ulaşacağız.

Ramazan ayı kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkardığı; birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için tarihimizde ve milletimizin hayatında her zaman mümtaz bir yere sahiptir. Bizler, ramazan ayının ruhunu ve akabinde bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını uzun asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış bir büyük medeniyetin temsilcileriyiz.

Korona virüs ile Millet olarak mücadele ettiğimiz bu günlerde önlem ve tedbirlere riayet edip, Ramazan Ayının maneviyatını yaşayıp Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle, inşallah Korona virüsle mücadeleyi kazanıp , Rabbim Milletimize Ramazan Bayramında çifte Bayram nasip etmesini temenni ediyorum.

Bu vesile ile başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif Milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı’na kavuştursun. Ramazan ayında tutmuş olduğumuz oruçlarımızın başta olmak üzere yapılan tüm ibadetlerin, tüm hayırların, iyiliklerin, verilen sadaka ve zekatlarımızın kabul olunmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim. ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz