“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Önsel’den bayram mesajı
    • 7 Temmuz 2022 - 07:51:25

Kadirli Belediye Meclis Üyesi Çetin ÖNSEL Kurban Yardımlaşmadır Dayanışmadır, Yoksulların Sevindirilmesidir.
Kadirli Belediye Meclis Üyesi Çetin ÖNSEL Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Meclis üyesi Önsel mesajında “Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.”dedi.
Mesajının devamında kurban Bayramının önemine değinen Önsel“Kurban; yardımlaşmadır, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban Bayramı, Müslümanları ortak duygularda buluşturan, toplumu kaynaştıran huzur ve coşku kaynağıdır. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramını en güzel biçimde değerlendirerek kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim.”
Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlara yönelik uyarılarda da bulunan Meclis Üyesi ÖNSEL, şunları söyledi: “Dinimizin bir gereği olan kurban ibadetini en güzel şekilde yerine getirmek adına üzerimize düşen bazı görevler var. Bu görevlerin başında da hiç şüphesiz çevre temizliği gelmektedir. İbadetimizi yerine getirirken çevremizin temiz kalması için de son derece hassas olmalıyız. Bu bağlamda belediye olarak belirlediğimiz alanlarda kesim yapılması konusunda daha duyarlı olmalıyız. Vatandaşlarımızın bu konuda daha hassas olmalarını özellikle rica ediyorum.” Diyerek temizlik ve hijyene dikkat çekti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz