OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Önsel “Bayramlar, Milli ve Manevi Bütünleşmenin En Üst Seviyede Yaşandığı Nadide günlerdir”
    • 30 Temmuz 2020 - 07:33:11

Kadirli Belediyesi Meclis üyesi ve ilçenin sevilen ve saygın esnaflarından Çetin Önsel,Kurban Bayramı dolayısıyla ilgili bir mesaj yayımladı.
Hoşgörü timsali olan bayramlarımızın yediden yetmişe birbirimize sıkıca kenetlendiğimiz, “Milli ve Manevi Bütünleşmenin En Üst Seviyede Yaşandığı Nadide günler olduğunu belirten Önsel, kurban Bayramına hemşehrilerimizle hep birlikte ulaşmanın heyecanı,sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz dedi.
Önsel, Bayramlar sevinç ve kederlerin paylaşılarak Milletçe el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberliğimizin devamına vesiledir.
Büyük bir coşku ve heyecan ile idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın neşesini, sevdiklerimiz ve çevremizle paylaşarak, Milletimiz için gerçek bir sevinç ve mutluluk vesilesi kılmalıyız.
Bu vesileyle tüm İslam aleminin bayramını en içten kalbi duygularla tebrik ediyorum. Pandemi nedeniyle bu Bayramın sevdiklerimizden fiziki olarak uzak olmanın burukluğuyla kutlayacağız.Ancak gönül isterdi ki, bu bayramı daha bir coşkuyla, daha bir heyecanla birbirlerimize sıkı sıkıya sarılarak kutlayalım.Hem ülke genelinde hem de ilçemizde koronavirüs salgınıyla mücadelede çok önemli bir sınav veriyoruz. Başta Kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını düşünerek bu bayram tedbiri elden bırakmayalım ki bundan sonraki bayramlarda ve günlerde sevdiklerimizle doyasıya kucaklaşabilelim. Bu duygu ve düşüncelerle çok kıymetli hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperken, Ülkemiz, Milletimiz,Türk İslam alemi ve tüm insanlık için barış huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz