OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ÖLÜMDEN EN ÇOK KORKAN BENİM…
    • 8 Eylül 2020 - 21:31:52


En kıymetli varlıklarımız evlatlarımız ki ,hiçbir şeyle değişilmez. Doğduğu andan itibaren hayatımızın baş köşesi onundur. Yeter ki istesin yoktan var ederiz. Hastalansın veya başına kötü bir şey gelsin dünya tersine döner. Onun iyiliği için ne gerekirse yaparız.
Bir de engelli çocuk ailesi olmak var ki ,bu anlattıklarımı ikiye katlar. Bunu her yıl @kadirlikadınlarmeclisi olarak yapmış olduğumuz sevgi izi programımızdan biliyorum. Her şey Meryem hanımın bana ulaşarak en kıymetlisi Oktay için “lütfen oğluma sevgi izi uygulaması yapar mısınız? “ demesiyle başladı. Ben ve kıymetli üyelerim hemen işe koyulduk . Gerekli görüşmeleri sağladık . Bir gönüllülük esasına dayanan uygulama için dövmecimiz muhteşem bir hizmet sundu. Pek çok engelli ve Kaybolma riski yüksek vatandaşlar bu uygulamadan faydalandı. Her birimiz onlar için emekler verdik. Bu zaman zarfında onların yaşantılarını yakından izledik. Dışarı çıkmak isteyen çocuklar kaybolduğunda artık kolayca bulunacak. Çünkü kimlik kartı gibi dövme işlendi bileklerine. Aslında bu hiç kolay olmadı. Hatta bir tanesini ( Medine hanımın oğlu adı Barış ) asla razı edemedik. Dövmecimiz annenin ricası üzerine Bir hastanede diş operasyonu sırasında bayıltılarak yapılması için Kadirli den Adana’ya kadar gitti. Çünkü işlem ancak bayıltarak yapılacaktı. Uğur Yeniçeri ye tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum. İşte bu annelerin en büyük dileği; evlatlarından önce ölmemek ! Çünkü onlar öldükten sonra çocuklarına iyi bakılmayacağını düşünüyorlar ve bunun için çok endişeleniyorlar.
Tüm yaşamları onlar üzerine kurulu. Kendi özel hayatları hiç yok olamaz.Bu hayatta başka bir istek için bir hakları da yok. Başkaları gibi gezemez ,alışveriş yapamazlar, onlar yemeden içmeden kendileri de yeyip içemezler.
Sevgili Müge Anlı bizleri canlı yayına davet ettiğinde bir tanesini götürmek istedim ama mümkün olmadı.Çocuklar bensiz durmaz diyen annenin tek dileği onun her an yanında olmak. Onların hayatını kolaylaştıran bu uygulama için Müge Anlı hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler.
Ahbap Osmaniye Yönetim kuruluna seçilen Kadirli den Gizem hanımı kutluyorum. Muhteşem iyilik platformu Ahbap ta olmak büyük ayrıcalık. Tüm Ahbap Osmaniye yönetim kurulu Arkadaşlarıma ve Başkanımız Zehra hanıma kucak dolusu sevgi ve selamlar. İyi ki varsınız Yeşil kalpler!
Hep iyilikler için yaşayın çünkü bu hayatta iyiler kazanacak. Biz çoğaldıkça kötülük ve kötüler azalacak. Biz kötüleri dışladıkça yok olup gidecekler.Bir yerde okudum dünyada kötüler %5 lik orandaymış. İnanılır gibi değil yarattıkları etki o kadar yüksek ki bu oran çok hafif kalır. Bu yüzden birleşelim.Hiçbir kar amacı gitmeyen bu iyilik platformlarına üye olalım ve iyilikler yapalım . Çünkü dünyayı iyiler kurtaracak.Kadınlar Meclisi üyelerimden Fatma Gürlek hanıma emekleri ve bu meclise verdiği değerden ötürü sevgi ve selamlar
Sevgiyle iyilikle atan kalplere selamlar .Bu haftalık ta bu kadar Haftaya süpriz bir konuyla beraberiz yine.Umut yoldaşınız şansınız bol olsun .

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz