UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OKUL MÜDÜRÜ SEVMEZ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
    • 13 Temmuz 2020 - 06:09:00

Kadirli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi) Müdürlüğüne atanan Serdar sevmez’e hayırlı olsun ziyareti.
Kadirli Eğitim Bir Sen Temsilcisi Mustafa Demirci,Diyanet sen ilçe Temsilcisi Metin Topaloğlu,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay Tan ve Eğitimci,Erdoğan Asarkaya Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesine geçtiğimiz günlerde Müdür olarak atanan Serdar Sevmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.
Eğitim Bir Sen Temsilcisi Mustafa Demirci, ülke genelinde yaşanılan Covid-19 ve normalleşme süreciyle gerek sendika gerekse çok değerli arkadaşlarımızla birlikte bizlerde bazı ziyaret ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda yine meslektaşlarımızdan Okul Müdürümüz sayın Serdar Sevmez beye hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.Rabbim yar ve yardımcısı olsun dedi.
Okul Müdürü Serdar Sevmez,de okul hakkında bilgi vererek 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmete giren 16 derslikli Kadirli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yiyecek içecek hizmetleri ile konaklama ve seyahat hizmetleri olmak üzere 2 bölümü olduğunu,120 öğrenciye eğitim veren okulda 84 öğrenci kapasiteli pansiyon da bulunduğunu kaydetti. Okulun bünyesinde bulunan uygulama oteli hakkında da bilgi veren Okul Müdürü Sevmez, 4’ü süit olmak üzere 30 odalı, 60 yataklı Uygulama Otelinde 1 adet 80 kişilik toplantı salonu, çok amaçlı dinlenme salonu ve 100 kişilik restoran bulunduğunu söyledi.Sevmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,yapılan istişare ve fikir alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz