UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

OkÜ YÖNETİMİ KADİRLİ MYO’YA ZİYARET
    • 13 Ocak 2023 - 08:38:41

OkÜ YÖNETİMİ KADİRLİ MYO’YA ZİYARET

 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yönetimi Kadirli Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindekiler, Gastronomi bölümü öğrencilerinin yarı yıl sınavında hazırladığı yemekleri de değerlendirdi.

 

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitemiz Kadirli Yerleşkesi’ne ziyarette bulunarak peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin mutfak çalışmalarını da inceleyen Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, öğrencilerin Dünya Mutfak Uygulamaları dersinin yarıyıl sonu sınavının değerlendirme jürisinde jüri başkanı olarak diğer jüri üyeleri ile birlikte öğrencilerin hazırlamış olduğu dünya mutfağından çalışmaları değerlendirdi.

 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nin sadece il merkezinde değil ilçelerdeki eğitim birimleriyle de her geçen gün hızla büyüyerek geliştiğine dikkat çeken Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ’nün Osmaniye ve bölgeye katma değer sağladığını ifade etti.

OkÜ

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz