OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

OKÜ IARES ELECTROMOBILE Takımı”  Osmaniye’ye döndü. 
    • 8 Eylül 2021 - 10:53:02

TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’na OKÜ’yü temsilen katılan “OKÜ IARES ELECTROMOBILE Takımı”  Osmaniye’ye döndü.

Yarış hakkında bilgi veren Enerji, Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER)  Müdürü ve aynı zamanda takım danışmanı Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan, “Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından 2005 yılından bu yana düzenlenen yarışlara, bu yıl OKÜ’yü temsilen “Börü” isimli aracımızla katılmanın ve Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 6 ay süren çalışmalarımızın karşılığını almış olmak ekibimiz için çok önemliydi. Toplam 84 takımın başvuru yaptığı ve yapılan değerlendirme sonucunda 65 takımın İzmit Körfez Pistine yarışmaya çağrıldığı organizasyonda, aracımız teknik kontrolleri başarıyla tamamlayan 24 takım içerisinde yer almıştır. 2 gün süren yarışlarda belirtilen süreler içerisinde aracımızı pistte 17 tur atarak yarışmayı tamamlamıştır. Yarışma sonunda yapılan kontrollerde yaşanan elektriksel teknik bir problemden dolayı sıralama içerisinde yer almamış olmak bizleri üzmüş olsa da bu şartlarda üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz düşüncesindeyim. ”dedi.

Börü’nün TEKNOFEST 2021 Teknoloji Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’nda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiğini ifade eden, Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ IARES ELECTROMOBILE Takımı danışmanlığını yürüten Enerji, Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENERMER) Müdürü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan’a, takımın kaptanlığını yapan İsa Şahin’e, takım üyeleri Kağan Üner, Ahmet Anıl Yavuz, Ali Demircioğlu, Burak Yıldırım, Ufuk Kaya, Buluthan Büyük, Öğr. Gör. Enes Kavun, Öğr. Gör. Cemre Polat, Öğr. Gör. Doğan Burak Saydam’a, aracın yarışmaya hazırlanmasında sürece katkıları bulunan Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Volkan Arıkan’a ayrıca son 4 sezondur takımın başında danışman olarak yer alan ve emek sarfeden Kimya Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyesi Müslüm Demir’e Osmaniye Meslek Yüksek Okulu Makina Metal Bölümü teknisyeni Ali Ayur, Üniversitemizin ilgili atölyelerinde görev yapan teknisyen Ali Öz ve İbrahim Kanaş, Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Batuhan Ayur ile aracın bir bütün haline dönüşmesine maddi anlamda destek olan TEMSA Global A.Ş., GÖKTEKİN Enerji A.Ş. ve DAVARCI Mühendislik LTD’ e teşekkür ederim.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz