DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÖĞRETMEN YÜREĞİ MİNİK ÇOCUĞUN OKULDAN KOPMASINA RAZI OLMADI
    • 16 Eylül 2019 - 22:40:02

Çocuğunu ilkokula kaydeden ancak yaşadıkları maddi sıkıntılar nedeniyle çocuğunu okutamama kaygısı taşıyan ve çocuğumun kaydını sildirmeye geldim diyen gözü buğulu Anneye Müdür yardımcısından anlamlı ve duygu dolu sözler geldi.
Bu yürek sızlatan duygusal anlar Kadirli Mustafa Konaklı İlköğretim okulunda yaşandı.
MADDİ SIKINTILARDAN DOLAYI ÇOCUĞUNUN KAYDINI SİLDİRMEK İSTEYEN VELİYE MÜDÜR YARDIMCISINDAN TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK SÖZLER GELDİ
İsmi açıklanmayan bir veli,maddi durumlarının iyi olmadığı gerekçesiyle minik yavrusuyla birlikte okula gelerek,Müdür yardımcısı Caner Eker’den çocuğunun kaydının silinmesini istedi.Veliyi dinleyen Caner,öyle bir söz söyledi ki adeta velinin yüreğine su serperek tüm Türkiye’ye örnek olacak duygu dolu sözler söyledi.
Eker,para olsa da olur olmasa da olur para her zaman kazanılır ama önce insanı kazanmak lazım diyerek,”paranın gereği yok, bize çocuğun lazım.Bu Ülkenin yetişmiş insana ihtiyacı var.Yetişemediğin yerde biz ne güne duruyoruz” diyerek örnek bir davranışa imza attı.
Aynı zamanda bir baba şefkati ve yüreği taşıyan Müdür yardımcısı Eker’in bu davranışı kamuoyunda büyük yankı uyandırırken,toplumun her kesiminden de büyük övgü ve destek geldi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak,yaşanan bu anlara dikkat çekerek sosyal medya hesabından Eker’e ve onun nezdinde emekle, sabırla ve aşkla mesleğini icra eden ve bu ülkenin geleceğini inşa edecek nesilleri yetiştirmenin sorumluluğunu taşıyan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.
Albak paylaşımında;Teşekkürler Öğretmenim!
Öğretmenliğin temelinde fedakarlık duyguları barındırdığının göstergesi olarak yaşanan bu diyalog için öncelikle Değerli Meslektaşımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.
Tıpkı Kadirli’deki öğretmen arkadaşımız gibi memleketimizin dört bir köşesinde emekle, sabırla ve aşkla mesleğini icra eden ve bu ülkenin geleceğini inşa edecek nesilleri yetiştirmenin sorumluluğunu taşıyan bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz