OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MUHSİN YAZICIOĞLU KADİRLİ DE ANILDI
    • 26 Mart 2019 - 07:32:27

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu,Eğitim-Bir-sen Kadirli şubesinin düzenlediği bir programla anıldı.

Sendika binasında  düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim okunmasıyla  başladı.

Eğitim Bir Sen ilçe temsilcisi Mustafa Demirci, bizlerde merhum Muhsin başkanının  hayal ettiği gençliği yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Onun ideallerini, vizyonunu onun misyonunu devam ettirmek için sivil toplum kuruluşları  ve arkadaşlarımızla birlikte azami gayret göstermeye devam edeceğiz. Çünkü, Ülkemizin yeni Muhsin lere ihtiyacı olduğu  düşüncesindeyiz  dedi.

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Osmaniye il temsilcisi Mahmut Kahraman da , bir çok insan O’nu bilmeden tanımadan bu kadar çok ağladılar ve üzüldüler ki o kendisini ülkesine ve Milletine adamış büyük bir dava ve adamı gönül adamıydı.

Milli ve muhafazakar duygularla o çizgide bir ömür geçirdiğini, hep idealleri peşinde koştuğunu, hayatını vatanına ve milletine adadığını dile getirerek, bu milletinin kalbinde ve hafızalarda  çok önemli bir yer edindiğini ifade etti.

Memur Sen onursal başkanı  Mücahit Çelik’de  vefatının  10.yılında rahmet ve minnetle andıklarını belirtip  Merhum Başkan Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili  slayt eşliğinde bir sunum yaparak  onunla  ilgili anekdotlar anlattı.Çelik,

Muhsin başkanın vatan için bu topraklar  için dik bir duruş sergilediğini  hayatının her anında hiçbir zaman batılın karşısında eğilmediğini  özü sözü bir olan, hayatı  sevgi ve şefkat dolu yüreğiyle gönüllerde  taht kurduğunu, Türk ve İslam dünyasında da önemli bir yere sahip olduğu belirterek, onu unutmayacak ve unutturmayacağız dedi.Program merhum Muhsin başkanla ilgili şiirlerin okunması ve duaların edilmesiyle son buldu. Anma programına İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu,Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Eğitimciler katıldı.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz