“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

MİNİK ÖĞRENCİLER ARA TATİLE YÜZLERİ GÜLEREK GİRDİ
    • 14 Mart 2020 - 10:24:40

KYK ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE AYAKKABI YARDIMI
Osmaniye’de Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencileri ‘Gönül Alma’Projesi kapsamında öğrencilere ayakkabı yardımında bulundular.
Kadirli ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler,organize ettikleri yardım kampanyası ile minik öğrencilerin yüzlerini güldürdüler.
Yurdun dört bir yanından gelen öğrenciler,daha önceden belirledikleri Mustafa Konaklı ilkokulunda okuyan ve ihtiyaç sahibi olan  öğrencileri sınıflarında ziyaret ettiler.
KYK öğrencileri daha öncesinden isimleri tespit edilen miniklerin isimlerini okuyarak kutulardan çıkarttıkları ayakkabıları tek tek elleriyle giydirdiler.
ARA TATİLE YÜZLERİ GÜLEREK GİRDİ
‘Gönül Alma’Projesi kapsamında ihtiyacı olan 38 öğrenci yeni ayakkabılarına kavuşarak Bakanlık tarafından verilen ara tatile yüzleri gülerek mutlu bir şekilde girdiler.
Yeni ayakkabılarına kavuşan Öğrenciler yapılan yardımdan dolayı abi ve ablalarına teşekkür ettiler.
Yurt Müdürü Ali Bakıcı, Yurdumuzun dört bir yanından gelip Kadirli’mizde minik yavrularımızın gönlünü kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum gerçekten çok harika bir iş yaptılar küçük yavrularımızı sevindirdiler ifadesini kullandı.

Yurt öğrencileri de Kadirli KYK yurdu öğrencileri olarak miniklerimize ayakkabı hediye etmek istedik.Onların yüzünü bir nebzede olsa güldürebildiysek ne mutlu bize dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz