KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Milletvekili Durmuşoğlu, Yarbaşı Belediye Başkanının açıklamalarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.
    • 25 Ağustos 2021 - 20:20:14

Milletvekili Durmuşoğlu, Yarbaşı Belediye Başkanının açıklamalarıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

 

Ak parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, CHP’li Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar’ın Sayın Cumhurbaşkanımızı, AK Parti teşkilatlarımızı ve şahsımı hedef alan hezeyan dolu açıklamalarını şaşkınlıkla izledim diyerek, Yarbaşı belediye başkanına tepki gösterdi.

Durmuşoğlu yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

 

Değerli basın mensupları,

 

Siyaset bir gönül işi; millete hizmet yolunda fedakarca çalışmanız, kapı kapı dolaşmanız, ulaşılabilir olmanız, eleştirilere alışmanız ve mazeret yerine çözüm üretmeniz gerekiyor. Bu aziz milletin vekili olduğunuzu düşününce sorumluluklarınız kat be kat artıyor. Bu düşünceler içerisinde milletvekili seçildiğim 2015 yılından bu yana Osmaniye’nin topyekûn kalkınması ve bölgenin parlayan yıldızı olması hedefiyle canla başla çalışıyoruz.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi en zor zamanlarda da, sevinçlerde de, hüzünlerde de sırtımızı millete verdik; milletimizle güldük, milletimizle ağladık. Beni tanıyan herkes Osmaniye ve Osmaniyeli hemşehrilerime karşı olan sevgimi, saygımı, samimiyetimi gayet iyi bilir. Yine beni tanıyan herkes bilir ki haksızlık ve iftira karşısında susamam.

 

Değerli basın mensupları,

 

Geçtiğimiz günlerde CHP’li Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar’ın Sayın Cumhurbaşkanımızı, AK Parti teşkilatlarımızı ve şahsımı hedef alan hezeyan dolu açıklamalarını şaşkınlıkla izledim. Yalan ve iftira siyasetinin CHP’nin söz aldığı her yerde karşımıza çıkabileceğini bir kez daha görmüş oldum. Birlik ve beraberlik kelimelerini kullanıp da kendinden olmayan herkese çamur atmayı marifet sanan bu kirli zihniyeti en hafif tabirle esefle kınıyorum. Asıl cevabı ise aziz hemşehrilerimin sandıkta vereceğine yürekten inanıyorum.

 

En başta da vurguladığım gibi 2015 yılından bu yana ilçe, belde, köy, mahalle, cadde, sokak ayrımı yapmadan Osmaniye’nin topyekûn kalkınması ve bölgenin parlayan yıldızı olması hedefiyle çalışıyoruz. Buna bağlı olarak devletimizin tüm imkanlarını Osmaniyeli hemşehrilerimize sunmaya devam ediyoruz, edeceğiz.

 

Tarihe adını altın harflerle yazdıran, doğal güzellikleri, eğitime önem veren çalışkan insanları ve her geçen gün büyüyen ekonomisi ile bölgedeki önemini koruyan Düziçi ilçemiz de bizim için Osmaniye merkez, Kadirli, Bahçe, Toprakkale, Sumbas ve Hasanbeyli kadar önemlidir, kıymetlidir. Bunun aksini hiç kimse iddia edemez.

 

Düziçi’nin enerji ve sulama hizmetleri konusundaki gelişimine çok büyük bir katkı sağlayacak olan Çatak Barajı, gölet ve dere ıslah çalışmaları büyük bir süratle devam etmektedir.

 

Yakın geçmişte doğal gaz ile tanışan, modern yapılarla güzelleşen, sosyal hizmet merkezi ve sağlık evleri gibi kurumların ilçeye gelmesiyle birlikte devlet imkanlarından çok daha hızlı faydalanmaya başlayan Düziçi, Düldül Dağı Teleferik Projesiyle birlikte bölgenin turizm merkezi haline gelecek, Kanlıgeçit, Yarbaşı ve Andırın yollarının tamamlanmasıyla birlikte de ulaşım sorunlarından tamamen kurtulacaktır.

 

Sadece ilçe merkezimizin değil, Atalan, Böcekli, Ellek ve Yarbaşı beldelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da yaşam kalitesini artıracak çalışmalarımız arasında 150 yataklı devlet hastanesi ve 20 üniteli ağız ve diş sağlığı merkezine özel bir önem veriyoruz.

 

Allah’ın izniyle AK Parti’nin sağlıkta gerçekleştirdiği devrimin tüm imkanlarını Düziçi ilçemize de getireceğiz.

 

Değerli basın mensupları,

 

Milletvekili seçildiğim 2015 yılından bugüne Düziçi ilçemize sayısız hizmet ve yatırım gerçekleştirme şerefine nail oldum, sizlerle bu yatırım ve hizmetlerin bir kısmını madde madde paylaşmak istiyorum.

 

Tamamlanan yatırımlarımız:

– Düziçi Sosyal Hizmet Merkezi

– Gümüş Köyü prefabrik sağlık evi

– Doğal Gaz lisansı

– Emniyet müdürlüğü hizmet binası

– Tarım ilçe müdürlüğü hizmet binası

– Cumhuriyet mahallesi mozaik çalışması

– Karagedik Sağlık Evi

– Düziçi Anaokulu

– Cumhuriyet İlkokulu

– Atatürk Ortaokulu

– Haruniye İlkokulu

– Ellek İlkokulu

– Karacaören İlk ve Ortaokulu

– Karaçarlı İlk ve Ortaokulu

– Gençlik Merkezi

– Karacaören Göleti

– Ellek Beldesi ve Yazlamazlı Köyü içerisinden geçen (Mılık, Soylar, Tabur ve Yeşildemirler dereleri) 1. kısım ve 2. kısım ıslahı

– Atalan Deresi ıslahı

– Harun Reşit Kalesi restorasyonu

– Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü

– Düziçi spor solonu bakım onarımı

– Stadyum yürüyüş alanı

– Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

– Ellek millet bahçesi

– Yarbaşı Belediyesi 700 kişilik çok amaçlı spor salonu

– Yarbaşı Beldesi 55 km uzunluğunda içme suyu hattı ve 4 adet içme suyu deposu

– Yarbaşı Beldesi 36 km’lik kanalizasyon hattı

– Yarbaşı Beldesine SODES ve Spor Toto hibeleriyle 2 adet spor kompleksi.

 

Devam eden yatırımlarımız:

– Düldül Dağı Teleferik Sistemi

– Düziçi – Yarbaşı duble yol

– Ellek Beldesi ve Yazlamazlı köyü içerisinden geçen (Mılık, Soylar, Tabur ve Yeşildemirler dereleri) 3. kısım ıslahı

– İstiklal ilkokulu 24 derslik

– Nergiz ilkokulu 24 derslik

– Nergiz ortaokulu

– Düziçi 100 yatak 150 yataklı Devlet Hastanesi – 20 Ünit ADSM (18.02.2021 tarihinde ihalesi yapıldı.) inşaat çalışmaları devam ediyor.

– Atalan – Yarbaşı – Ellek beldeleri arıtma tesisi inşaatı devam ediyor %40 aşamada

– Böcekli beldesi arıtma tesisi (ihalesi yapıldı)

40 km uzaklıktan içme suyu getiriliyor.

 

Planlanan yatırımlarımız:

– Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Kampı (projesi bitti ihale aşamasında.)

– Düziçi organize sanayi bölgesi kurulması (Cumhurbaşkanı kararnamesiyle ile orman sınırı dışına çıkartıldı)

– Ali Bozlu köyü piknik mesire alanı.

– Düziçi – Kanlıgeçit bölünmüş yol yapım işi (bakanlık tarafından onaylandı.)

– Sabun Çayı – Çatak Barajı (projesi tamamlandı, ihale aşamasında)

 

Değerli basın mensupları,

 

Elbette ki çalışmalarımız bu saydıklarımla sınırlı kalmayacak, ülkemizin bekası için en çok şehit veren Osmaniye olarak, 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna ulaşmak için hiç durmadan usanmadan çalışacağız.

 

Biz inanıyoruz ki siyaseti bir ikbal kapısı, makam ya da prestij aracı olarak görenler, milleti sadece seçim dönemlerinde hatırlayanlar, bizim millet sevdamızı asla ama asla kavrayamazlar, anlayamazlar. Aşk olmadan, hedef ve vizyon olmadan siyaset yapılamaz.

 

Sahip olduğumuz bu inançla, memleketimiz için, bölgemiz için ve umudunu ülkemize bağlayan tüm mazlum coğrafyalar için tek yürek, tek bilek ve tek ruh olmaya devam edeceğiz. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanı gelecek nesillere çok daha güzel bir şekilde bırakacağız.

 

Milletimizin desteğiyle çıktığımız bu hizmet yolunda, ecdadımızın emanetini yere düşürmediğimiz gibi yükseltebildiğimiz kadar yükselttik. Daha da iyisini yapmak için azimle çalışacağımızdan hiçbir vatandaşımızın en ufak şüphesi dahi olmasın.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde son 19 yıldır kesintisiz yürüttüğümüz ülkemize ve milletimize hizmet yolculuğumuzu bundan sonra daha kararlı bir şekilde devam edeceğiz.

 

Cumhuriyet tarihimizin en büyük reformlarını, maruz kaldığımız sayısız saldırıya rağmen iktidarlarımız dönemine sığdırmayı başardık. İnşallah bundan sonrada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sürekli vurguladığı “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla, gece gündüz çalışarak, milletimize olan vaatlerimizi gerçekleştirmekte kararlıyız dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz