ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU TURİZM LİSESİNİN TANITIM TOPLANTISINDA “BU HİZMETİ İLÇEMİZE KAZANDIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” DEDİ
    • 10 Ocak 2020 - 07:27:58

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Kadirli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde (Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi) incelemelerde bulunarak ilçeye böyle önemli ve güzel bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
Durmuşoğlu Okulun tanıtım toplantısında Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik, Meslek Yüksek okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sedat Gökfidan,İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak,Müdür yardımcısı Erbay Tan,Kaymakamlık yazı işleri Müdürü Mulla Akpınar,Emniyet Müdürü Mustafa Tokay,Gazeteciler cemiyeti başkanı M.Yüksel Kaya,İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,işkur Müdürü Abdulhamit Yıldırım,Gençlik ve spor ilçe Müdürü Yılmaz Bal,Eğitim bir sen temsilcisi Mustafa Demirci,Türk Eğitim sen temsilcisi Halim Hallaç,Ak parti ilçe başkanı İsmail Oruç,birçok kurum Müdürü ve Gazeteciler yer aldı.
Milli Eğitim Müdürleri Aydın Albak ve İlyas Tapsız yaptıkları konuşmalarında, Eğitim ve Öğretimin önemine değinerek Turizm sektörünün arzu ettiği nitelikli eleman ihtiyacının bu okullardan mezun olan öğrencilerle karşılandığını Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin iş sıkıntısı yaşamayacaklarını dile getirerek bu büyük hizmetin ilçeye kazandırılmasında en büyük emeği geçen sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu’na çok teşekkür ediyoruz okulumuz bölgeye ayrı bir farkındalık kazandıracak dediler.
Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmasında, Eğitim ve istihdama vurgu yaparak yaklaşık 20 milyon tl ye mal olan Okulumuz ve uygulama otelimizi ilçemize kazandırmak için çok büyük bir çaba ve gayret sarf ettik okulla birlikte çok önemli bir sayıda turizm öğrencisi sektörün ihtiyaçları doğrultusunda eğitilmiş olacak. Bu durum öğrencilerimizin kariyerleri açısından da oldukça önemli.
İlçemize kazandırılan modern Eğitim yuvamızda öğrencilerimiz İnşallah yarınlara daha da güvenle bakacak.Otelimiz 26 normal 4 süit olmak üzere 30 odadan oluşuyor.60 kişilik kapasitesi olan otelde dinlenme salonu,vip salonu,spor salonu,75 kişilik restoran,30 oda, pansiyon ise 84 kişilik kapasitede ve burada şuan 120 kişi 12 derslikte Eğitim görüyor.İnşallah resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından da müşteri kabulüne başlayacağız.Bende emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Eğitim den sağlığa kadar ilçemizde yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetlerin her zaman olduğu gibi yine takipçisiyim.İlçemizi ve bölgemizi daha yaşanabilir bir kent olması için uğraşıyorum diyerek katılımcılara teşekkür etti.
Yapılan kahvaltı ve konuşmaların ardından otel ve okul gezildi.Sınıflara giren Durmuşoğlu,Öğrencilerle de bir süre sohbet edip öğrencilere önemli nasihatlarda bulundu. program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz