OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MİLLETVEKİLİ DURMUSOĞLU “SİZLERE HİZMET İÇİN SAHADAYIZ” 
    • 15 Ağustos 2021 - 15:47:49

MİLLETVEKİLİ DURMUSOĞLU “SİZLERE HİZMET İÇİN SAHADAYIZ”

 

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Sumbas ilçesine bağlı Köy ve yaylalarda vatandaşlarla bir araya gelerek “sizlere hizmet için sahadayız” dedi.Gectigimiz birkaç gün öncede Kadirli ilçesine bağlı Akarca,Koçlu,Yoğunoluk,Tahta,Degirmendere ve Yaylacıların yoğun olduğu Maksutoluğu yaylasında yoğun bir tempoda ziyaretler gerçekleştirmişti.

Durmuşoğlu, bugün de Mehmetli beldesi,Gaffarlı,Çiçekli dere,Esenli Köyleri ile Bağdaş,Elmacık,Ali paşa ve Beyoğlu yaylalarına adeta çıkarma yaptı.

Durmusoglu’na Ak parti Osmaniye il başkan yardımcısı Necati Okur,il genel meclis başkan vekili Dr.Mustafa Gürlek,

İl özel idaresi genel sekreteri Mesut Ovalı,Kadirli orman işletme Müdürü Adem Sarıbıyık,Sumbas belediye başkanı Zeki Demiroğlu,Mehmetli belde belediye başkanı Fatih Seyidoğlu,Sumbas Ak parti ilçe başkanı Erol Kaplan,il genel meclis üyeleri veli Gani,İsmail Sert ve Avukat Harun Özdemir’de eşlik etti.

Yaklaşık 1 aydır seçim bölgesi olan Osmaniye il,ilçe ve beldelerinde mekik dokuyarak vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Durmuşoğlu, sorunları yerinde görerek vatandaşların istek,öneri ve temnniler için de önemli notlar alırken, bir çok sorunu da sahada çözdü.

Halkımızın huzuru,refahı ve her şeyi için nasıl hizmet ederiz onun çabası içerisinde olduklarını belirten Durmuşoğlu,şu anda güçlü bir hükümetin olduğunu söyleyerek elimizden geldiği müddetçe imkanlar dahilinde bölgemize hizmet ediyoruz.Seçildigim günden buyana Milletvekili olarak sizlere hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.İşte o yüzdendir ki aranızdayım ve sizleri ziyaret ediyor sizlerin dert, sorun ve önerilerinizi dinliyoruz dedi.

Yapılan çalışmaları da yerinde gören Durmuşoğlu,vatandaşların bazı bölgelerde yol,su ve elektrik gibi şikayet ve istekleriyle karşılaşırken, çözüm noktalarında ilgililere gerekli talimatları verdi.

İktidar partisinin Milletvekilinin ayaklarına kadar gelmesinden mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar da, Durmuşoglu’na teşekkür ederek istek ve sorunları birinci ağızdan aktarma fırsatı buldular.

Durmusoglu’na ilgi yoğun olurken,bir çok vatandaşta hatıra fotoğrafı çektirmekten geri kalmadı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz