ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU OKUL ZİYARETLERİNDE ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
    • 12 Eylül 2019 - 07:30:47

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 2019-2020 Eğitim  ve öğretim yılının ilk haftası nedeniyle Kadirli’de okul ziyaretleri yaptı.

Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi ve Savrun Şehit Mustafa Çiğiloğlu Anadolu liselerini ziyaret ederek, okul yöneticilerden okulların ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler aldı.
Durmuşoğlu,Fen Lisesinde öğlen yemeğinde öğrencilerle birlikte aynı masada yemek yiyerek onlarla bir süre sohbet etti.Öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Durmuşoğlu, elbette hepinizin hedefleri vardır.Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız,çok çalışmalısınız.Bunun yanında da iyi birer insan olmalısınız, tüm imkanlarınızı kullanarak başarıya doğru emin adımlarla koşmalısınız tavsiyelerinde bulunarak kendisinin Öğrencilik yıllarından kesitler anlatarak, öğrencilere kendilerini geliştirmeleri adına bir takım öğütler verdi.
İlçede Eğitime büyük önem ve destek verdiklerini dile getiren Durmuşoğlu,Milli ve Manevi değerlerle yetişen çocuklarımızın çok daha iyi yetiştirilmesi gerekiyor. Hem çalışkan  hem de ahlaklı bir gençlik hedeflerimiz olmalı dedi. Okullarında Milletvekilini ağırlamanın ve sohbet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten öğrenciler de kendilerine gösterilen ilgi ve tavsiyelerden dolayı Durmuşoğlu’na teşekkür etiler.
Durmuşoğlu beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,Gençlik ve spor il müdürü Mustafa Loğoğlu,Kadirli Gençlik ve spor ilçe müdürü Yılmaz Bal,Eğitim Bir-Sen başkanı Mustafa Demirci,Sumbas belediye başkanı Zeki Demiroğlu,Ak parti Kadirli ilçe başkanı İsmail Oruç,Gençlik kolları başkanı Hakan Narcıoğlu,Sumbas Ak parti ilçe başkanı Erol Kaplan ile birlikte okul yöneticileriyle bir süre sohbet ettikten sonra okullardan ayrıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz