“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
    • 6 Eylül 2022 - 08:00:10

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı M.Yüksel Kaya ve ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek,gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Milletvekili olduğu günden bu yana ilçeye ve Osmaniye geneline yapılan hizmet ve projelerle ilgili bilgi veren Durmuşoğlu,tek hedefimiz halkımıza, hizmet ederek hayır ve dua alıp hoş bir seda bırakmak dedi.
“DURMUŞOĞLU YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”
Durmuşoğlu,Milletvekili olduğu 2015 yılından itibaren ajandasına hayata geçirmeyi planladığı projelerin tamamına yakınını hizmete dönüştürdüğünün mutluluğunu yaşadığını belirterek,o günden bu yana göğsümü gere gere halkımın içinde oldum ve olmaya da devam ediyorum dedi.”Yapacak daha çok işimiz var” diyen Durmuşoğlu’nun sözleri yeniden Milletvekilliğine göz kırptı olarak yorumlanırken, basın mensuplarının sorularına da samimiyetle cevap verdiği görüldü.
Durmuşoğlu Türkiye’siz bir Dünya olmaz ve Dünya’nın gözünde de genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde güçlü bir Türkiye var Allah’ın izniyle.Ülke genelinde yapılan ve bizzat halka dokunan sosyal yatırımların yanında otoyollar, hava alanları, köprüler, barajlar, spor tesisleri ve bunun gibi diğer yatırım hizmetlerinden de söz eden Durmuşoğlu,, 21 yıllık iktidarları döneminde yapılanları halkımız unutmayacak ve İnşallah 2023 genel seçimleri sonunda Cumhur ittifakına halkın yine büyük bir destek vermesiyle birlikte bu Ülkede yapacak daha çok işlerinin olduğunun altını çizdi.
Samimi ve sohbet havasında geçen basın toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.
Milletvekili Durmuşoğlu’na ilçe Başkanı İsmail Oruç,Gençlik kolları Başkanı Hakan Narcıoğlu,İl Genel Meclis üyesi Av.Harun Özdemir ,Partinin Tanıtım ve medya başkanı Oğuz Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de toplantıya eşlik etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz