KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU EĞİTİMCİLERLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
    • 6 Eylül 2019 - 09:14:47

 

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,Eğitimcilerle bir araya gelerek Geleceğimiz olan öğrencilerimizi Milli ve Manevi değerlerle yetiştirilmesi için geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlamalıyız dedi.Durmuşoğlu, Kadirli Eğitim-Bir-Sen ilçe temsilciliği tarafından Bizim Ovadan kahvaltı salonunda sabah kahvaltılı istişare ve değerlendirme toplantısına katılarak önemli mesajlar verdi.
Çok değerli Eğitimcilerimizin birlik ve beraberlik duyguları içerisinde Eğitim ve Öğretimde verimliliği kaliteyi ve başarıyı esas alarak çalışmalar için uygun ortamları hazırlamak için sendikaların bu çabanın sosyal bir paydaşı olduğunu dile getiren Durmuşoğlu,Öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğunu, Ülkemizin ve yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirmede Öğretmenlere büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.
İlçede Eğitim ve öğretimdeki başarının kendilerini gururlandırdığını ve bir çok yerde de Kadirli’nin isminin bu başarısıyla ön plana çıktığını söyleyen Durmuşoğlu,her zaman olduğu gibi hizmet noktasında kendilerine ne görev düşüyorsa zaman mefhumu gözetmeksizin hazır olduklarını söyledi.İlçedeki yapılan ve yapılması planlanan diğer hizmetlere de değinen Durmuşoğlu,amacımız ilçemize ve ilimize yakışır hizmetleri getirerek güzel eserler bırakıp doğru istikamette gönül alarak birlik ve beraberlik içinde halka hizmet etmek olacaktır ifadelerini kullandı.
Eğitim Bir Sen Temsilcisi Mustafa Demirci’de,Milletvekili Durmuşoğlu’na yaptıkları bu istişare ve değerlendirme toplantısından ve kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür edip sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Karşılıklı fikir alışverişinin ardından düşüncelerini dile getiren eğitimciler verimli bir toplantı olduğunun altını çizerek Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.Toplantıya,Ak Parti ilçe başkanı İsmail Oruç,İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Erbay Tan,İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,Sumbas ilçe Milli Eğitim Müdüdürü Ali Sert,İşkur müdürü Abdulhamit Yıldırım, Kadirli-Andırın Gelişim Platformu Başkanı Kadir Islamoğlu,Ak parti eski gençlik kolları başkanı Selçuk Yiğit ve bazı okul Müdürleri katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz