UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU “AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR,HİZMET PARTİSİDİR “
    • 10 Ağustos 2020 - 08:11:25


Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimiz, kurulduğu günden bu yana “Milletin partisi, hizmet partisi “olmuştur ve olmaya da devam edecektir dedi.
Durmuşoğlu,beraberinde İl Başkanı Avukat Hamza Tor,ilçe Başkanı İsmail Oruç,Gençlik kolları başkanı Hakan Narcıoğlu,İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice,İl Özel İdare Genel sekreteri Mustafa Bolat,İl Genel Meclis üyeleri Dr.Mustafa Gürlek,Avukat Harun Özdemir,Veli Gani,ve bazı kurum Müdürleriyle birlikte köylere çıkarma yaparak yapılan hizmetleri yerinde inceledi.
İlçeye bağlı Koçlu,Yoğunoluk,Tahta,Değirmendere ve yaylacıların yoğun olarak çıktığı Maksutoluğu yaylasını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Durmuşoğlu,Ak partinin icraatlarını anlatarak Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Parti’nin siyaset sahnesine çıkması ile birlikte Dünya, dik ve kararlı duran, dengeleri değiştiren, oyunları bozan ve Dünya siyasetine yön veren güçlü bir Türkiye ile tanışmıştır.Ülke genelinde yapılan büyük projeleri tüm Dünya gıpta ile izlerken ne yazık ki içeride de muhalefet partileri alkış yerine eleştirmeyi tercih etmişlerdir.Allah’ın izniyle kurulduğu günden bu yana partimiz, Eğitimden, sağlığa, enerjiden ulaşıma, tarımdan sosyal yardımlara kadar hayata geçirdiğimiz sayısız hizmetlerle Ülkemiz çağ atlayarak, diğer ülkelerin yakından takip edip örnek alınacak bir konumuna gelmiştir dedi.
Yerel yatırımlara da değinen Durmuşoğlu, ilçe ve il genelinde bir çok önemli projelere imza attıklarını belirterek,imkanlar dahilinde hizmeti halkımızın emrine sunuyoruz. Seçim bölgemizde hiçbir zaman vatandaşlarımızı ihmal etmedik.Şu anda sizlerin ayaklarınıza kadar gelerek istek,sorun ve önerilerinizi dinlemeye geldik dedi.Vatandaşların su,yol ve elektrik gibi sorunlarını not alan Durmuşoğlu,çözüm noktasında yetkililere ivedilikle yapılması konusunda talimatlar verdi.
Ak parti Osmaniye İl Başkanı Avukat Hamza Tor ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice’de, Ak parti döneminde halkın hizmet gördüğünü ve kendilerinin de hizmeti yakından takip ettiklerini seçimden seçime değil her zaman halkın içinde olduklarını dile getirdiler.Tor ve Gizlice, sayın Milletvekillerimizle birlikte bizim düsturumuzda “halka hizmet hakka hizmettir” ve bu minvalde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bugün yapmış olduğumuz gibi bu ziyaretlerimiz yer yer devam edecektir dedi.
Durmuşoğlu ve beraberindekiler Yoğunoluk Köyüne yapılan spor tesislerini de gezerek Köylülerle birlikte kıran kırana bir voleybol maçı oynadılar.Köy Muhtarı Mustafa Özçatal,böyle güzel ve önemli bir tesisi köyümüze ve bölgemize kazandıran Milletvekilimiz sayın Mücahit Durmuşoğlu’na yürekten teşekkür ediyoruz dedi.Gezi programı akşam saatlerinde son buldu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz