OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MHP VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLARI SUMBAS YOLUNDAKİ YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
    • 1 Eylül 2021 - 09:52:56

Kadirli’de bir süredir devam eden Sumbas yolundaki çalışmaları Ak Parti ve MHP heyeti yerinde inceledi.
Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, MHP İlçe Başkanı Av. Alptekin Uçmak, İl Genel Meclis Üyesi Av. Harun Özdemir çalışmaları yerinde inceleyerek esnafları dinledi.
Çalışmaların hızlandırılması için yüklenici firma yetkilileri ile görüşen MHP ve Ak Parti İlçe Başkanları yaşanan sıkıntıları yakinen bildiklerini söyleyerek, “ Ahmet Tevfik Pampal Caddesi (Sumbas Yolu) Kadirlimizde en çok kullanılan bir yol. Adana Yolu girişinden Kestirler mevkiine kadar yapımına başlanılan yolda çalışmaların hızlandırılması esnafların mağduriyetlerinin giderilmesi için Firma yetkilileriyle görüştük. Stadyum önündeki Doğalgaz Ana borusunun Adliye önüne kadar döşemesi yapıldı. Projede olmayan ancak 1 yıl sonra yeniden kazılacak olması münasebetiyle Osmaniye Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu bey gerekli girişimlerde bulunarak doğalgaz hattının çekilmesini sağladı. Esnaflarımızın doğalgazdan faydalanması için proje içerisine alınarak 1 yıl sonra yapılacak olan çalışmanın hemen yapılması nedeniyle zeminin oturması beklendi. Şuan altyapı çalışmaları tamamlandı ve Adliye önünden asfalt dökümüne başlandı. İşlerin yavaş ilerlediğini söyleyen esnaflarımızı dinledik. Firma yetkilileriyle ve Kadirli Kaymakamımız sayın Ahmet Arık ile görüştük. Sayın kaymakamımız Karayolları Bölge Müdürlüğü Mühendisini ve Yüklenici Firma yetkililerini çağırdı. Hep birlikte görüşme yaptık. Altyapı çalışmaları tamamlanan Sumbas yolunun hızlı bir şekilde yapılması için işin takipçisi olacağız. Kısa sürede yapılarak hizmete açılması için gerekli tüm girişimlerde bulunacağız” dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz