“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

MHP Milletvekili Adayı Hakan Hakkoymaz: “Milli devlet güçlü iktidar anlayışını hep birlikte inşa edeceğiz”
    • 25 Nisan 2023 - 22:50:43


MHP Milletvekili Adayı Hakan Hakkoymaz:
“Milli devlet güçlü iktidar anlayışını hep birlikte inşa edeceğiz”
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Doç. Dr. Hakan Hakkoymaz, gün boyu yoğun tempoda çalışarak, vatandaşlarla bir araya geliyor.
MHP İlçe Başkanı Severtürk Demirci, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Alıcı ve partililerle Kadirli ve Sumbas ilçelerinde yoğun olarak hem esnaf hem de vatandaşları ziyaret eden Hakkoymaz, vatandaşların kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.
Esnafları ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için destek isteyen Hakkoymaz ve beraberindekiler, MHP’nin Osmaniye’de birinci parti olması için büyük çalışmalar yürütüyor.
Ziyaretler esnasında kendilerine ulaşan sorunları da yakinen dinleyen Hakkoymaz, yaptığı açıklamada, “Osmaniye Milli Devletinin yanında, milletin ferasetiyle her engeli birlikte aşacağız.
Bugüne istikrar, yarına huzur diyerek milli devlet güçlü iktidar anlayışını hep birlikte inşa edeceğiz.
Türk milleti her zaman Devlet’ine güvendi ve sevdi. Bütün engelleri, zorlukları hep birlikte aşacağız. Devletimiz ve hükümetimiz güçlüdür.
‘Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye.’
Bende aynı sorumluluk şuuru ve bilinciyle Türk milletine olan borcumu ödemek zorunda olduğumu düşünüyorum. Bu sorumluluğum hem yüce Türk Milletine, hem de beni okutan yetiştiren, bilim adamı yapan ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu topraklaradır. Bütün inancım ve heyecanımla Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin yol arkadaşı olarak bu yola çıktım çok şükür. Osmaniyeli hemşerilerimin desteğiyle Allah’ım yar ve yardımcımız olsun. Rabbim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olanı nasip eylesin” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz