OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

MEHMET NURİ ARIOĞLU İLKOKULUNDAN FARKLI BİR UYGULAMA
    • 12 Mart 2019 - 07:17:47

İlçemiz okullarından Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokul velilere yönelik olarak düzenlediği Aile Eğitimi kursuna herkesin katılabilmesi için farklı bir uygulama başlattı. Okul müdürü Selim YİĞİT, bu uygulamayı başlatma gerekçelerini velilerimizi eğitim ve aile içi iletişim konularında bilgilendirmek, bilinçlendirmek çünkü bilinçli bir veli öğrencisi ile hem doğru ve olması gerektiği gibi ilgilenir, hem de aile içi iletişimleri daha güzel olur. Bunun neticesinde yavrularımızı yormadan, sıkmadan daha kolay bir şekilde eğitilmesine veli desteğini sağlamış oluruz dedi. Daha önce yapmış olduğumuz veli toplantılarında velilerimize yönelik olarak kurs düzenlemek istediğimizde bazı velilerimizden gelmek istediklerini ama küçük çocukları olduğunu ve bırakacak kimse olmadığı için gelemediklerini bildirmeleri üzerine bu dönem ikincisini düzenlediğimiz bu Aile Eğitimi kursuna velilerimiz rahatça katılabilmeleri için çocuklarını yanlarında getirmelerini istedik onlarla biz ilgileneceğimizi belirttik. Velilerimiz çocuklarını yanlarında getiriyorlar onlar dersteyken biz idareciler olarak yavrularımızla ilgileniyor onlarla oyun oynama, film izleme, boyama vb etkinlikler yapıyoruz. Velilerimiz kafaları rahat bir şekilde kursa katılıyorlar, durumlarından gayet memnunlar.
Veliler ise okul idaresinin bu uygulaması sayesinde bizlerde rahatça bu kursa katılabiliyoruz. Bu kurs sayesinde yanlışlarımızı görüyoruz ve onları düzeltebiliyoruz. Kursu düzenleyen okul idaremize, gönüllü bir şekilde bu eğitimi veren Ahmet BAL hocamıza ve bu kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz