“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

MEHMET NURİ ARIOĞLU İLKOKULU’NDA DEPREMZEDE AİLELERLE İFTAR
    • 19 Nisan 2023 - 06:32:35


MEHMET NURİ ARIOĞLU İLKOKULU’NDA DEPREMZEDE AİLELERLE İFTAR

Mehmet Nuri Arıoğlu İlkokulu tarafından 6 Şubat’ta yaşanan deprem nedeniyle okula nakil gelen öğrenci ve velilerine yönelik iftar programı düzenlendi.
Program okul müdürü Selim Yiğit’in açılış konuşması ile başladı. Yiğit Konuşmasında,6 Şubat’ta asrın felaketi denilebilecek bir deprem yaşadık. Bunun sonucunda elli binin üzerinde insanımız hayatını kaybetti binlerce insanımız yaralandı, binlerce insanımız da yaşadığı yeri terk etmek zorunda kaldı. Biz de deprem nedeniyle okulumuza nakil gelen öğrenci ve velilerimizle bir iftar yapalım istedik. Davetimizi kabul ederek programımıza katılan velilerimize ve misafirlerimize çok teşekkür ediyor, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Ayrıca bu programın düzenlemesinde desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Tarhan’a belediyemizin görevlilerine, mesai arkadaşlarıma ve okul aile birliği yönetim kurulumuza, programımıza katılarak bizleri onurlandıran İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Mulla Akpınar’a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Süleyman Toprak’a, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Sayın Mustafa Demirci’ye, basınımızın güzide temsilcilerinden Sayın Hatice Altunpark Hazar’a çok teşekkür ediyorum dedi.
Program depremde hayatını kaybedenler için okunan Yasin ve Kısa Surelerden ve bu vatan için canlarını veren aziz şehitler için dua edilmesi ve Fatihalar okunması ile devam etti.
Program iftarın yapılması ve arkasından okul müdürü Selim Yiğit tarafından söylenen birbirinden güzel ilahilerle sona erdi.
Çok güzel bir program olduğunu ve katılmaktan çok mutlu olduklarını ifade eden veliler ve misafirler, bu güzel düşünceleri için okul idaresine ve programın hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, dediler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz