KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

MAHMUT ŞAHİN EMEKLİ OLDU…
    • 6 Ocak 2021 - 07:35:30


MAHMUT ŞAHİN EMEKLİ OLDU…
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bartın İl Müdürü Mahmut Şahin, emekli olması sebebiyle bir veda mesajı yayınladı.
Şahin masajında;”38 yıllık çalışma hayatımı gururla sona erdiriyorum”
Görev süresini tamamlayarak emekliye ayrılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, veda mesajı yayınlayarak, İl Müdürü olarak görev yaptığı 4 yılı değerlendirdi. Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “30 Ocak 2017 tarihinde Bakanlığımızın takdirleri ile Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandım. Göreve başladıktan sonra öncelikle Bartın İlini ve Kurumu tanımak amacıyla gözlemler yaptım. Yapmış olduğum değerlendirmeler sonucunda; Bartınlı hemşerilerimin oldukça misafirperver ve yardımsever oldukları dikkatimi çekti. Görev yaptığım Kurumda yapmış olduğum gözlemlerde ise mevzuatla belirlenen iş ve işlemlerin titizlikle takip edildiği, sunulan hizmetlerin ancak ihtiyacı olanlarla sınırlı kaldığı ve Bartın halkının tamamıyla bir bütünlük sergilenemediğini fark ettim. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak kendime ve ekibime bir yol haritası hazırladım. Öncelikle Bartın İlinde kamu kurum ve kurumları, sivil toplum ile özel sektör temsilcileri, muhtarlar, basınımızın kıymetli temsilcileri ve özellikle girişimci vatandaşlarımızla birebir görüşmeler gerçekleştirdim. Yapmış olduğum bu çalışmalar ile Kurumumuzu ve yapmış olduğu hizmetleri halkımıza detaylı bir şekilde anlattım. Kurumumuzun gönüllü katkı ve katılımlara ne kadar önem verdiğini vatandaşlarımızla paylaştım. Bu noktada basın mensuplarımızın yapmış olduğu haberler ve muhtarlarımızın paylaşımları Kurumumuzun sunmuş oldukları hizmetleri halkımızın tamamına tanıtmamız noktasında bizlere büyük katkı sağladı.

38 Yıllık Çalışma Hayatımı, Çok Şükür Alnı Açık ve Başı Dik Olarak Gururla Sona Erdiriyorum…
Doğu Akdeniz’ in şirin kenti Kaleler Şehri Osmaniye’ de doğup büyüyen biri olarak hoş bir tesadüf sonucunda 1983 yılında Doğu Karadeniz’in gözdesi Trabzon İli Beşikdüzü İlçesinde idealist genç bir öğretmen olarak Milli Eğitim Bakanlığında başlamış olduğum 38 yıllık çalışma hayatımı, çok şükür alnı açık ve başı dik olarak gururla Batı Karadeniz’in incisi Bartın İlinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak emekli olup sona erdiriyorum. Bugün geriye baktığımda 37 yıl önceki aynı heyecanı hala taşıdığımı, devletime ve milletime hizmet etmenin sonsuz hazzını yaşadığımı görmek ve çalışma yaşamımı siz değerli Bartınlı hemşerilerimle en güzel seviyede noktalamak benim için en büyük şereftir.Bu bağlamda; Bartın İlinde görev yaptığım süre içerisinde gerçekleştirmek istediğimiz projelerde bizlere yol gösterici olarak her türlü desteği sağlayan başta Sayın Valimiz Sinan GÜNER’ e, Bartın İline geldiğin günden itibaren bana her zaman destek olan Sayın Milletvekilimiz Yılmaz TUNÇ’ a, İl ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerimizin temsilcilerine, İl Özel İdaremize, tüm kamu kurumlarına, sivil toplum ve özel sektör temsilcilerine, Türkiye Yardımsevenler Derneği Bartın Şubesi başkan ve üyelerine, basınımızın güzide temsilcilerine ve özellikle siz kadirşinas Bartın halkına şahsım ve Kurumum adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz