“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

“Madde kullanma, akılını kullan”
    • 18 Nisan 2019 - 07:11:43

Kadirli’nin başarılı okullarından Cevdetpaşa Ortaokulu tarafından hazırlanan “Madde kullanma, aklını kullan” projesi kapsamında düzenlenen program tam not aldı.

Kadirli Kültür Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Okul Müdürü Hüseyin Gül’ün açılış konuşmasıyla başlayan programa, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, İlçe Milli eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Haytaoğlu, bazı daire ve okul müdürleri ile birlikte kalabalık bir davetli ve öğrenci katıldı.

Okulun rehber öğretmeni Azime Kuşçu tarafından program hakkında bilgi verildi. Madde bağımlılığı ile ilgili slayt ve kamu spotu gösterisini ardından öğrenciler, madde bağımlılığının olumsuzluklarını anlatan şiirler okudu.

Madde bağımlısı bir gencin okulun rehber öğretmenine gönderdiği mektubun okunmasından sonra öğrenciler tarafından hazırlanan “Organlarımızdan beynin konuşması”, “Önemli şahsiyetlerin madde kullanımı hakkındaki görüşleri” ve “Ormandaki hayvanları madde kullanmaya alıştıran kim?” adlı gösteriler, ilgiyle izlenirken, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Öğrenciler tarafından “Özgürlüğe hakimim, iradeliyim” adlı şarkı ve “Özgürlüğe sesleniş” adlı etkinlik ile sona eren program son buldu.

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, programın çok güzel ve örnek olduğunu ifade ederek, düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler. Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz