UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Lise öğrencilerinden “TOGG” koreografisi
    • 7 Kasım 2022 - 08:16:03

Lise öğrencilerinden “TOGG” koreografisi

Osmaniye’de lise öğrencileri, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan ‘TOGG’ kelimesini bedenlerinden oluşturdukları Türkiye haritası içerisinde koreografi ile yazdı.

Osmaniye’de lise öğrencileri, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan ‘ Togg’ kelimesini bedenlerinden oluşturdukları Türkiye haritası içerisinde koreografi ile yazdı. Yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen gösteride TOGG yazısının ardından Türkiye haritasıyla bütünleşen hilal ve yıldız çizildi.

Osmaniye’de Tosçelik Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun baş harflerinden oluşan ‘TOGG’ kelimesini bedenlerinden oluşturdukları Türkiye haritası içerisinde koreografi ile yazdı. Yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen koreografi gösterinde TOGG yazısının ardından Türkiye haritasıyla bütünleşen hilal ve yıldız çizildi. Daha sonra öğrenciler okullarının ilk kelimesi olan Tosçelik kelimesini bedenleriyle yazdı.

Öğrenciler, Türkiye haritasıyla bütünleşerek yine bedenleriyle Türk bayrağının simgeleri olan hilal ve yıldızı çizerek, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz