LİSE ARKADAŞLARI 44 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİ
Kadirli ilçesinde bundan 44 yıl önce Lisede aynı sınıfı ve sıraları paylaşan bir zamanın öğrencileri, yıllar sonra bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.
Mustafa Çolak tarafından organize edilen buluşma Karatepe park otelde gerçekleşti.
Kadirli Lisesi 1977 -1978, 6. Fen A sınıfında beraber okuyan başta Kadirli ve çeşitli illerde yaşayan o dönemin öğrencileri yemekte buluşarak nostalji ve duygu dolu anlar yaşadılar.
Kadirli Lisesinden 1977-1978 yılında mezun olan öğrenciler 44 yıl sonra ilk kez bir araya gelerek özlem giderdiler.
Programı organize eden Mustafa Çolak,hayat şartları gereği bir çok arkadaşımız birbirleriyle bağlarını kopardı.Çoğuyla da neredeyse görüşme imkanımız olmadı.Bir arkadaşımızla eski günleri yad ederken bu buluşma fikri ortaya çıktı.Herkesi tek tek aradık.
Çok uzun yıllar sonra da olsa bir araya gelmemiz hepimiz için ayrı bir mutluluktu.Gelemeyen arkadaşlarımızla da tele konferans yoluyla görüşerek arkadaşlarımızla uzun uzun sohbet edip hasret giderdik.
İnşallah bu buluşmalarımızı sık sık yaparak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek istiyoruz dedi.
Yaklaşık 44 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldikleri için oldukça mutlu ve heyecanlı olduklarını belirten mezun öğrenciler de, geçmiş dönemdeki anılarını paylaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdiler.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- MERT YILMAZ HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU DULARLA HİZMETE GİRDİ
- Serinlemek için çaya giren çocuk boğuldu
- AVUKAT KAAN TÜYLÜ’NÜN MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ
- GENÇ GİRİŞİMCİ FISTIK EZMESİ ÜRETMEYE BAŞLADI
- Mehmetli Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruld
- SUMBAS’TA KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ
- “Akümüzü takıyoruz, engelleri aşıyoruz”
- AŞAĞIÇİYANLI KÖYÜ’NDE MISIR HASTALIK VE ZARARLILARI KONULU ÇİFTÇİ EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI
- Kadirli’de yarı Olimpik yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor
