“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Kütüphanesiz okul kalmasın projesi” kapsamında Sumbas,Gafarlı Şehit Ümit Özerli Ortaokulu kütüphaneye kavuştu.
    • 1 Aralık 2021 - 06:32:46

“Kütüphanesiz okul kalmasın projesi” kapsamında Sumbas,Gafarlı Şehit Ümit Özerli Ortaokulu kütüphaneye kavuştu.

Hayırsever Nesrin KURUN kendisi ve eşi adına yaptırdığı kütüphanede Aslı MERCAN SARI ve Hazal KARADAĞ YURDAGÜL’ünde desteği ile tamamlandı. Nesrin Berattin KURUN kütüphanenin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ALBAK ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay TAN Hayırseverler Aslı MERCAN SARI Hazal KARADAĞ YURDAGÜL İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit KÖSE, Şube Müdürleri, okul müdürleri ve misafirlerin katılımıyla açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ALBAK; ” “Oku” diyerek başlar kutsal kitabımızın ilk cümlesi. Bilginin kalbidir, hayallere açılan bir penceredir, bazen geçmişe bazen de geleceğe götüren bir gemidir kitaplar. Kitapların ve okumanın faydası her ne kadar bilinse ve söylense de teknolojik cihazların hayatımıza girmesi ile kütüphaneler unutulmaya yüz tutan yerler arasına girmişti. Teknoloji bilgiye erişmemizi hızlandırmış olsa da, kitap sayfalarının kokusunun yerini alamayacağı bir gerçektir. Giderek unutulan kütüphane kültürüne yeniden hayat vermek, teknolojiye erişemeyen çocuklarımıza fırsat eşitliği sunmak için Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesinde, biz de Osmaniye İl MEM olarak okullarımızın bu kültüre yeniden kavuşması, öğrencilerimizin bilgiye ve hayal dünyalarına yolculuk yapabilmelerini sağlamak amacıyla, her okulumuzda her alanı kitap kokusu ile buluşturmak için yola çıktık. Bu kapsamda katkı sunan Kaymakamımız Mehmet Furkan TAŞKIRAN Beye, Hayırseverlerimiz Nesrin KURUN, Aslı MERCAN SARI,Hazal KARADAĞ YURDAGÜL ve hayırseverlerin bizlere ulaşmamızda büyük desteği olan Muazzez KARAKUZU’ ya, İlçe Müdürümüz Seyit KÖSE’ye, Okul Müdürümüz Mesut MORTAŞ’a ve emekleri geçen herkese Bakanlığımız ve ilimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz