ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Kuran yakma provokasyonunu kınandı
    • 25 Ocak 2023 - 21:37:25

Osmaniye Anadolu Gençlik Derneği, İsveç’te gerçekleştirilen Kuran yakma provokasyonunu kınadı.

AGD Osmaniye Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım tarafından, sabah namazı sonrasında Envar-ül Hamit Camisinde okunan basın açıklamasında “İslam’a ve Kur’an’a Yapılan Saygısızlığı Affetmeyiz!” denildi.

İslam’a ve Kur’an’a yapılan saygısızlığın affedilmeyeceğini ifade eden Yıldırım; “Buradan haykırıyoruz; Allah’ın nurunu söndüremezler! Bizler Müslümanlar olarak mazluma, mağdura, yoksula, zorda ve darda olana, İslam’ın adaleti ve hoşgörüsü doğrultusunda kucak açtığımız gibi, insanların huzuru için bir nizam ortaya koyan İslam’a uzanan elleri kırmasını da biliriz!” dedi.

Yıldırım, provokasyon girişimini engellemeyen İsveç yetkili makamlarını da eleştirdi.

Başkan Yıldırım; “Efendimiz (s.a.v.) bir gün ashabına ilahi kelamın değer ve kıymetini öğretme adına şöyle bir söz söyler: Gerçekten Allah bu kitap ile bazı toplulukları yüceltir, bazılarını ise alçaltır. Yücelten de, alçaltan da Allah’tır ve Kur’an’da açıkça belirtmiştir. Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde gerçekleştirilen hadsizliği, bu hadsizliği gerçekleştiren alçakları ve buna izin verenleri kınıyoruz.” diyerek açıklamasını tamamladı.

AGD Osmaniye Şubesi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz