KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Kümbet’te mucitlerin projelerine tam not
    • 13 Kasım 2019 - 22:10:01

Kadirli’de, Kümbet Köyü ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri tarafından Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) desteği ile açılan bilim fuarında öğrencilerin projeleri tam not aldı.
Kümbet Köyü ilkokulu ve ortaokulu öğrencileri tarafından okulun bahçesinde ve salonunda düzenlenen fuara birbirinden güzel projeler katıldı.
Kaymakam Ahmet Arık, Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Erbay Tan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ve diğer katılımcılar, fuarın açılışı yaparak projeler hakkında bilgi aldılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları sonucu ortaya çıkan projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı açacağını söyledi.

Öğrencilerin yapacakları buluşlarla ülke yarına önemli hizmetleri hayata geçirebileceklerini ifade eden Tapsız, ” Kümbet Köyü ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerimiz güzel ve önemli projelere imza attılar. Öğrencilerimiz, ilerde ülke yarına olacak buluşların mimarı olabilirler. Her biri ileride bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilirler. Her çalışmanın mutlaka öncesi bulunmaktadır. Projelerde emeği geçenleri tebrik ediyoruz” dedi.
Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ise ilk ve ortaokul öğrencilerine temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen bilim fuarında önemli buluşları ortaya çıkaran öğrenci ve öğretmenleri kutlayarak, başarılar dileklerini iletti.
Öğrencilerin emeklerinin sergilendiği fuardaki projeler, Kaymakam Ahmet Arık ve diğer katılımcılardan tam not aldı.

Projeleri görmeye herkesi davet eden Kümbet Köyü ilkokulu ve ortaokulu Müdürü Ümit Kesme de Kaymakam Arık ve diğer katılımcılarla birlikte kendilere destek veren, emeği geçen herkese teşekkür etti

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz