UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KORONA VİRÜS TATİLİNDE, EVDE TIRMANIŞ EĞİTİMİ
    • 22 Mart 2020 - 11:18:08

Osmaniye’de, okulların korona virüs tedbirleri kapsamında tatil edilmesi ve Sağlık Bakanlığı’nın 14 gün boyunca ‘evde kal’ çağrısı üzerine dışarıya çıkmayan bir baba, çocuklarına tırmanış eğitimi verdi.
Türkiye Dağcılık Federasyonu 2. Kademe Dağcılık Antrenörü ve Osmaniye Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (ODAK) Sekreteri Yücel Erdoğan, çocuklarının odasını spor salonuna dönüştür. “Evde kal Türkiye” çağrısına destek amaçlı kızı ve oğluna, dağcılık eğitimi veren Baba Yücel Erdoğan, “Vaktimizi faydalı ve eğlenceli bir şekilde geçirmek için çocuklarıma dağcılık lider tırmanışı yaptırdım. Odanın içerisine mini bir tırmanma duvarı yaptırdım. Çocukların ranzalar ve tırmanma duvarında eğitimlerine devam ediyoruz. Bu sayede çocuklarım eğlenerek öğrenirken, sıkıcı olmayan güzel bir vakit geçirmiş oluyorlar. Bizlerde bu korona virüs salgınına karşı ‘Kendini, aileni ve sevdiklerini korumak için Evde Kal Türkiye!’ diyoruz.” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz