UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KAYMAKAM TAMER ORHAN’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
    • 10 Ocak 2019 - 09:34:23

Basın çalışanlarına, çeşitli haklar sağlayan 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961’de kabul edilmesiyle, Ülkemizde her yıl 10 Ocak Günü, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır.

Basın çalışanları günümüz bilgi çağının önemli mesleklerinden birini icra etmektedir. Ulusal basının yanı sıra yerel medya mensupları da kentleri için takdire şayan bir özveri ile etkin görev yapmakta ve kamuoyunu aydınlatmaktadır. Zaman ve mekan mefhumu gözetmeden çalışmayı gerektirmesi sebebiyle zor bir meslek dalı olan gazetecilik, aynı zamanda günümüzün en dinamik ve saygın mesleklerinin başında yer almaktadır.

Kamuoyunun doğru ve objektif bilgilendirilmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışan gazeteciler, bir memleketin kalkınmasında da önemli rol oynarlar. Yapıcı eleştirileriyle de her zaman yanımızda yer alan ve eksikliklerimizi görmemize neden olan gazeteciler, yaptığımız hizmetlerin kamuoyunun tamamına ulaşmasında da büyük gayret gösteriyorlar.

Devlet ve millet olarak basından beklentimiz, her zaman basın etiğine bağlı kalmak, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek, halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Basın bir milletin müşterek sesidir.” ilkesinden yola çıkarak, çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyor, saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz