OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KAYMAKAM ARIK ” 10 GÜNDÜR VAKA SAYIMIZDA DÜŞÜŞ VAR”
    • 25 Şubat 2021 - 08:03:40


KAYMAKAM ARIK ” 10 GÜNDÜR VAKA SAYIMIZDA DÜŞÜŞ VAR”
Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, yaptığı açıklamada Bakanlığımızın yayınladığı haritada 7 sıraya gerilediklerini söyleyerek, 10 gündür vaka sayısında bir düşüşün yaşandığını söyledi.
Vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla İlçemiz’de tüm yaşam alanlarında gerçekleştirilen denetimler devam ediyor.
Hükümet Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Kaymakam Ahmet Arık, Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Amiri Mustafa As, İlçe Sağlık Müdürü Dt . Ayşe Bozkurt, kamu kurum ve kuruluşları ilçe müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Denetimleri sırasında, esnaflara hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Ahmet Arık, vatandaşlarımızdan, hepimizin sağlığı için maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini ve tedbirleri asla gevşetmemelerini istedi.
Kaymakam Arık, Hıfzızsıhha Meclisince gereken tedbirleri aldıklarını ancak bu salgını ancak hep birlikte yenebileceğimizi belirterek, “Lütfen kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. Çünkü bu salgını ancak hep beraber mücadele edersek yenebiliriz. Bu süreçte evvel ziyaretleri kesinlikle yapmayalım. Virus halen aramızda”dedi.
Denetimlerin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaymakam Arık, “Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimin her gün aralıksız sürdürüldüğünü ifade ederek, Osmaniyemizin tüm ilçeleri olarak Sayın Valimiz Dr.Erdinç Yılmaz’ın koordinesinde denetimlerimizi devam ettirecek ve Sağlık Bakanlığımızca açıklanan tablo hepimizi üzdü. Yüksek olan oranlarımızı inşallah aşağı seviyelere çekeceğiz. 10 gündür vaka sayısında bir düşüşün yaşandığını söyleyebiliriz. Bugün hem esnaflarımızı ziyaret ederek hatırlarını sorduk hem de Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızdan sadece çarsı ve pazarda değil mahalle ve sokaklarında da aynı dikkati, hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz. Hep birlikte mücadele edersek bu illetten kurtuluruz.”dedi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz