“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KAYMAKAM AHMET ARIK’IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
    • 3 Aralık 2019 - 07:26:22

İlçemiz Kaymakamı Ahmet ARIK, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kaymakam Arık mesajında;
“Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilmesi ve farkındalık oluşması açısından önemli bir gündür.
Engelleri aşmak bir inanç meselesidir. Başarının anahtarı öncelikle inanmaktır. Başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimiz buna en güzel örnektir.
Hayatın tüm alanlarında, sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında; tüm zorluklara rağmen, engelli kardeşlerimizin sergiledikleri mücadele, gerçekten takdire şayandır.
Fiziki engellerin değil, kalplerdeki engellerin sorun olduğu bilincinin tüm topluma yayılması; zihinlerdeki engellerin kaldırılması ve engelli vatandaşlarımızın bizim bir parçamız olduğu gerçeğinin idrak edilmesi çok önemlidir.
Baktığımız zaman hayatın çok çeşitli alanlarında önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimiz var. Bizlerin isteği engelli kardeşlerimizin, hayata küsmeden günlük yaşama katılmaları, toplum için içlerinde yatan yaşama sevincini, yetenek ve becerilerini ortaya çıkarmalarıdır.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumda engellilik konusunda farkındalık oluşturması ve engellilerimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlaması dileğiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.” Dedi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz