“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Kaya,Askerlik 6 Aya Düştü
    • 21 Haziran 2019 - 07:36:37

Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi İsmail Kaya,Askerlik 6 Aya düştü dedi.Kaya Yaptığı açıklamada;Çok değerli gençler, bugün Askeralma Kanunu Teklifinin 63 maddesi TBMM Genel Kurulunda oylanarak kabul edildi. Salı günü, 2 maddenin de görüşülmesi ve akabinde yasanın tamamının oylanmasının ardından, Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da bu yasayı Onaylaması ile yeni ASKERALMA KANUNU yürürlüğe girecek.
Meclis genel kurulunda bu yasaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Son düzenlemelerle birlikte, Ortak Mutabakat ile hazırlanan yeni Askeralma kanununun Ülkemize, gençlerimize,ailelerine ve tüm vatandaşlarımıza Hayırlı olmasını dileriz.
Askerlik 6 aya düştü. Yılda 12 ay celp dönemi olacak. Bedelli Kalıcı hale geldi. Tüm yoklama kaçağı ve Bakaya durumunda olanlar Bedelli Askerlikten faydalanabilecek. 1 Kasım 2019’a kadar başvurusunu yapacaklar için bunlara yazılan cezalarda Affedildi. 2. 6 ayı tercih ederek Hudud bölgelerinde görev yapan Er ve Erbaşlara, aldıkları harçlığa ek olarak 1000₺ tazminat ödenecek. Yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte, silah altındaki Er ve Erbaş’lar için Terhisler başlar. 6 ayını dolduran kardeşlerimiz de, geçirecek oldukları bu son hafta sonunda, askerliğin tadını çıkarmaya bakın, arkadaşlarınızla ve komutanlarınız ile vedalaşın… Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Duanızı da bizlerden eksik etmeyin ifadelerini kullandı..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz