OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kararmaz, Adaylık Başvurusunu Tamamladı
    • 24 Mart 2023 - 14:56:13

Kararmaz, Adaylık Başvurusunu Tamamladı

Ak Parti Osmaniye Milletvekili aday adayı Turgut Kararmaz, adaylık başvurusunu tamamladı. Aday adayı Turgut Kararmaz, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana Sahip Çıkmanın Zamanı “YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ” diyerek 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurumu tamamladım ve onay belgemi İl başkanımız sayın Seydi Gülsoy’dan teslim aldım.
Kararmaz, Osmaniye’nin kalkınması ve refah seviyesinin artması için çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
Ak Parti’nin hizmetleri ve projeleri ile ilgili olarak da önemli açıklamalarda bulunan Kararmaz, seçilmesi halinde Osmaniye halkının beklentilerine cevap vereceğini belirtti.
Kararmaz açıklamasının devamında, #Tevazu Samimiyet Gayret ile Çıktığımız Millete Hizmet Yolunda Durmaksızın Çalışarak, Kararlı Ve Emin Adımlarla Yürüyeceğiz inşallah. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Büyük ve Güçlü Türkiye için “TÜRKİYE YÜZYILI”na damga vuracak bu sürecin Ülkemiz, Milletimiz, AK Partimiz ve Osmaniye’miz için hayırlı olmasını diliyorum.
Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy da, Kararmaz’ın aday adaylığı başvurusunun kabul edildiğini ve partinin ilerleyen süreçlerinde aday adaylarının belirleneceğini ifade etti.

Turgut Kararmaz Kimdir?
1984 Yılında Osmaniye ili Düziçi İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Düziçi’nde tamamladı.
Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu, Atatürk Üniversitesi Adalet bölümünde eğitimine devam etmektedir.
Çeşitli Dernek STK ve Vakıflarda Üye ve Yönetici olarak sosyal ve toplumsal çalışmalarda yer aldı. Düziçi Kaymakamlığına bağlı Vakıflar Müdürlüğü Mütevelli heyetinde görev yaptı.
2004 Yılında evlendi. 2006 Yılında babasının vefatından sonra ticaret hayatına atıldı. Halen Süt ve Süt Ürünleri ve Toptan Gıda Ticareti üzerine ticaret yaparak 33 kişi istihdam etmektedir. Ak Parti kurulmadan önce MGV (Milli Gençlik Vakfı) bünyesinde çeşitli faaliyetlerde bulundu.
Ak Parti Kurulduktan sonra her dönem seçim işleri çalışmalarında ve sandık kurulu görevlerinde yer aldı.
2012-2014 Yılları arasında Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl delegesi oldu.
2014 Yerel Seçimlerinde Düziçi Belediye Meclis Üyesi adayı oldu.
2014-2017 Yılları arasında Ak Parti Düziçi İlçe Başkan Yardımcısı olarak (AR-GE Başkanlığı, İlçe Sekreterliği ve Tanıtım Medya ilçe Başkanlıklarında) görev aldı. Aynı dönemde Ak Parti Düziçi Gençlik Kolları Yönetimine Koordinatörlük yaptı. 2016-2019 Yılları arasında Düziçi Belediye Meclis Üyesi (Meclis Kâtip üyesi, Belediye Encümeni ve çeşitli dönemlerde Belediye Başkan vekili) olarak görev yaptı,
2019 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliğine aday gösterildi.
2020 yılı Ak Parti Düziçi ilçe kongresinden bu yana ilçe başkan yardımcılığı görevini yürütmekte iken 13.03.2023 tarihinde görevinden istifasını vererek 28. dönem milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmıştır. Turgut KARARMAZ evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz