OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KADİRLİ’DE ŞEHİT ÖĞRETMENLER PARKI AÇILDI
    • 26 Kasım 2021 - 08:30:00

Kadirli Belediyesi ve İlksan tarafından yapılan Şehit Öğretmenler Parkı dualarla öğretmenler gününde açıldı.
Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi Sağlık Meslek Lisesi Önünde yapımı tamamlanan Şehit Öğretmenler Parkının açılışına Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Musa Akkaş, İlksan Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa As, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç MHP İlçe Başkanı Alptekin Uçmak, Ülkü Ocaklar İlçe Başkanı Coşkun Akgöllü, STK Temsilcileri ile Şehit Anneleri ve davetliler katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile birlikte başlayan programın açılış konuşmasını İlksan Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz yaptı.
Yılmaz Bayrağımızın dalgalandığı her noktada fedakârca gelecek nesillerimizi yetiştiren, küçücük boş dimağlara yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri sabır ve sevgiyle öğreten, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğini yürüten öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor; başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.
Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; ” Kurum olarak aldığımız karar doğrultusunda her yıl “Eğitim Şehitlerini” hatırlamak, unutulmamalarını sağlamak için şehit ailelerimizin bulunduğu illerde etkinlikler tertip etmekteyiz. Amaçları vatanına ve milletine hizmet etmek, milletini aydınlık geleceğe hazırlamak, körpe yavrularına vatan ve millet aşkı vermek ve onların toplumda iyi bir birey olmalarını sağlamak olan eğitimcilerimiz, ülkemizin en ücra yerlerine elinde bir kalemle giderek hizmet etmektedirler. Ancak hizmetten başka gayesi olmayan eğitim çalışanları, bölgenin aydınlanmasını istemeyen, toplumun cahil ve biatçı kalmasını isteyen terör örgütleri tarafından, öğretmenlerimiz şehit edilmişlerdir. Şehit öğretmenlerimizin unutulmaması için Bugün burada anlamlı bir günde Kadirli Belediyemizin yaptığı Şehit Öğretmenler Parkının açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve TES Genel Sekreteri Musa Akkaş birer konuşma yaparak parkın açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti ve 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.
Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ise, milli ve manevi değerleri ön plana çıkartan çalışmalar yapma gayretinde olduklarını söyleyerek şunları kaydetti;
” Kadirli TES Başkanı Halim Hallaç ve İlksan temsilcileri Hatip Tanrıöver ve Eser Gültepe ile yaptığımız görüşmelerde Şehit Öğretmenler parkının yapımında fikir alışverişinde bulunarak Şehit Öğretmenler Parkını Kadirlimizde yapma kararı aldı. Böyle anlamlı bir günde Şehit Öğretmenler parkımızı açmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.
Protokol tarafından kurdele kesilerek parkın açılışı yapıldı.
İlksan tarafından park içerisinde Şehit Öğretmenlerin resimlerinin bulunduğu resim sergisi gezilerek program sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz