ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Kadirli’de Okçuluk Kursu Açılıyor
    • 19 Temmuz 2019 - 07:16:19

Kadirli Belediyesi tarafından devam eden yaz spor kurslarına bir yenisi daha eklenerek Okçuluk kursu açılıyor.
Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Kadirli’de ilk kez açılacak okçuluk kursunun büyük ilgi göreceğine inandığını belirtti.
Kursa kayıtların 22 Temmuz Pazartesi başlayacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Ata sporu olan Okçuluğu yeni nesillere sevdirmek öğretmek ve Kadirli’yi daha çok tanıtarak, bu branşa yeni sporcular kazandırmak istiyoruz. Bu sporu Kadirli’de yaşatmaya ve tanıtmaya çalışacağız. ” dedi.
Okçuluk Antrenörü Selim Esmeray ise ” Kursta 7-12 yaş arası ve 12 – 80 yaş arası iki kategoride herkes başvurabilir. Şehit Mustafa Yağız Mahallesindeki eski taziye ve kültür evi bahçesindeki halı sahada yapılacak kursa katılım sınırlı olacak.

Bundan dolayı müracaatların eski Belediye Hizmet binasındaki Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne şahsen yapılması gerekiyor. Ata sporu okçuluğun gelişmesi ve yetenekli sporcuların keşfedilmesi adına verdiği destekten dolayı sayın Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Kurs ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Okçuluk Antrenörü Selim Esmeray’a 0 541 801 0080 nolu cep telefonundan ulaşabilirler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz