OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KADİRLİ ÜLKÜ OCAKLARINDA COŞKUN AKGÖLLÜ DÖNEMİ
    • 11 Nisan 2021 - 21:43:26


KADİRLİ ÜLKÜ OCAKLARINDA COŞKUN AKGÖLLÜ DÖNEMİ

Kadirli Ülkü Ocakları Başkanlığını 2018 yılından bu yana başarı ile sürdüren Buğrahan Çulha, Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Sarpkaya’nın tensipleri ile Coşkun Akgöllü atandı.
Bayrak değişim törenine Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Sarpkaya, MHP İlçe Başkanı Av.Alptekin Uçmak ve yönetim kurulu üyeleri Ocak Başkanı Buğrahan Çulha ve Ocak yönetimi katıldı.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Sarpkaya devir teslim töreninde yaptığı konuşmada “Yaklaşık 3 yıldır Ocağımızın Bayrağını dalgalandıran BuğrahanÇulha’ya, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni Başkanımız Coşkun Akgöllü’ye de başarılar dileriz.” dedi.
Bayrağı daha yukarı taşımak için var gücüyle çalışacağını söyleyen Kadirli Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun Akgöllü ise “ Son 6 yıldır Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı bünyesinde üniversiteden sorumlu birim başkanlığı aynı zamanda OKÜ öğrenci konseyi başkanlığı , 2014-2015 Ülkü Ocakları Kadirli ilçe başkan yardımcılığı ve 2012-2014 Ülkü Ocakları Kadirli ilçe başkanlığı bünyesinde ortaöğretimlerden sorumlu birim başkanı olarak mensubu olmaktan ve bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev almaktan gurur duyduğum Ülkü Ocaklarımızın Bayrağını gururla taşımaya devam edeceğim. Bu görevi layık gören Başta Ülkü Ocakları İl Başkanım Ahmet Sarpkaya’ya, MHP Kadirli İlçe Başkanım Av. Alptekin Uçmak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca 3 yıldır bu bayrağı başarı ile taşıyan ve bugün bayrağı bizlere teslim eden Buğrahan başkanımı da çok teşekkür ediyorum”dedi.
MHP İlçe Başkanı Av.Alptekin Uçmak ise, bugüne kadar başarılı bir şekilde çalışan Ülkü Ocakları’nın bir neferi olan Buğrahan Çulha Başkanımıza teşekkür ediyor, yeni atanan Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun Akgöllü’ye hayırlı olsun dileyerek ” Buğrahan Çulha Başkanımız bayrağı Coşkun Akgöllü kardeşimize devretmistir. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.Türk Milliyetçileri olarak bundan sonraki süreçlerde her zaman daha ileriye daha yükseğe daha büyük ülkülere ulaşmanın arzu ve isteklerini kalbimizde yaşayarak dava sancağımızı bizden sonrakilere dün olduğu gibi bugünde leke sürmeden, kirletmeden götüreceğine inandığımız Coşkun Akgöllü kardeşimize başarılar diliyorum”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz