UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KADİRLİ OSMAN GAZİ ANADOLU LİSESİ ERASMUS YOLCULUĞUNA ROMANYA’DA DEVAM EDİYOR
    • 5 Kasım 2021 - 09:33:01

Avrupa Birliği bünyesinde yürütülen Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları ile öğrencilerine ve personeline yeni ülkeler görme imkanı sağlayan ve onlara yurt dışı tecrübeleri ile yeni ufuklar açan Osman Gazi Anadolu Lisesi, İngilizce Öğretmeni Bahar KARAGÖZ ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Selver BÜYÜKİKİZ rehberliğinde “Sustainable Gastronomy-Sustainable Gastronomy – Let’s Make A Fresh Start For Healthy Eating Habits İn School Education” projesi ile Romanya’ya gitti.
Öğrenciler Romanya’da hazırladıkları sunumlar, kısa filmler ve uygulamalarla hem Türk kültürünün zengin mutfağını tanıttılar hem de Romanya mutfağının lezzetlerini tanıma fırsatı buldular.
Okul Müdürü Cavit ONAT, “Yurtdışı projeleri bizim okulumuz için bir dönüm noktası olmuştur.Her projemiz ile toplumun ihtiyaç duyduğu bir alana eğiliyoruz ve eksik bulduğumuz o alanda öğrencilerimizi yetiştiriyoruz.
Sustainable Gastronomy-Sustainable Gastronomy – Let’s Make A Fresh Start For Healthy Eating Habits İn School Education” “kalıcı beslenme alışkanlıkları” kazandırmayı amaçlayan bir projemizdir. Bu konuda öğrencilerimiz ve aileleri arasında bir farkındalık yaratmayı hedefliyoruz.Her proje Avrupa’ya açılan bir kapı.Her ülke ziyareti de dünya vatandaşlığına giden bir adım… Bu yolculukta bize eşlik eden ve emek veren tüm personelimize teşekkür ederim.”dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz