DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU YENİ ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR
    • 11 Ağustos 2020 - 05:51:14

Kadirli Meslek Yüksekokulu yöneticileri önümüzdeki dönemde kayıt yaptıracak öğrenciler için bir tanıtım videosu hazırladı..
Videonun tanıtımında konuşan Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bülent Yanıktepe, Kadirli Meslek Yüksekokulunun eğitim verdiği öğrencilerle ülkenin temel değerlerine duyarlı, özgüven sahibi, sürekli gelişimi hedefleyen, liderlik ruhuna sahip, nitelikli insan kaynağı yetiştirip bulunduğu şehrin, bölgenin ve ülkenin değer yaratma gücünü artırmayı hedeflediğini söyledi.
Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt olacak öğrenciler için bir tanıtım videosu hazırladıklarını belirten Yanıktepe, “öğrencilerimizi Kadirli Yerleşkemizde Kadirli Meslek Yüksekokulumuza bekliyoruz” dedi.
Kadirli Meslek Yüksekokulu 14 Şubat 1997 tarihinde Çukurova Üniversitesine bağlı olarak kurulmuş 26 Mayıs 2007 tarihinde 5662 sayılı yasa ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesine bağlanmıştır. Yerleşke 127 dekar olup Yüksekokul binası 4500 m2 ‘lik alana inşa edilmiştir.
1997-1998 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul eden Kadirli Meslek Yüksekokulu’nda; Elektrik ve Enerji, Elektronik ve Otomasyon, Bilgisayar Teknolojileri, Makine ve Metal Teknolojileri, Muhasebe ve Vergi Bölümleri olmak üzere 5 bölüm yer almaktadır.
Özellikle Yüksekokul Müdürü Sayın Doç. Dr. Bülent Yanıktape’nin göreve başladığı ilk günden itibaren yapmış olduğu çalışmalar ve vermiş olduğu desteklerle beraber Makine Programının açılmış, İnternet ve Ağ Teknolojileri ve Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programlarına öğrenci alımları sağlanmıştır.
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci almaya başlayacak olan İnternet ve Ağ Teknolojileri ve Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programlarıyla beraber Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Makine, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programlarında toplamda 186 yeni öğrenci kontenjanı ile eğitime devam edecektir.
İnternet ve Ağ Teknolojileri ve Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği Programlarına ait 2 adet bilgisayar laboratuvarı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programlarına ait 1 adet muhasebe bilgisayar laboratuvarı, Elektronik Teknolojisi programına ait sayısal elektronik, analog elektronik ve devre analizi laboratuvarları olmak üzere 3 adet elektronik laboratuvarı, elektrik programına ait 1 adet elektrik laboratuvarı olmak üzere toplamda 7 adet laboratuvar uygulamalı derslerle programları desteklemektedir.
5 adet 80 kişilik, 2 adet 40 kişilik, 1 adet 30 kişilik olmak üzere toplam 8 adet derslikle de teori dersleri yürütülmektedir. Bina içinde kütüphane, sosyal amaçlı salon ve öğrenci kantini bulunmaktadır. Yemekhane binası, açık spor alanları, futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu da öğrencilerin hizmetindedir.
İlçenin Osmaniye’ye yakınlığı ve ulaşım olanaklarından dolayı öğrenciler Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Karacaoğlan Yerleşkesinde bulunan merkezi kütüphane, merkezi kafeterya, merkezi laboratuvarlar, açık ve kapalı spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal, akademik ve sportif imkânlara rahatlıkla ulaşabilmektedir.
Şehir dışından gelecek öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak üzere Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı öğrenci yurdu yerleşkeye 300 metre mesafededir.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz