“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KADİRLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ FİRMALARIYLA YAZ STAJLARIYLA İLGİLİ PROTOKOL İMZALADI
    • 27 Ekim 2020 - 19:50:02

Organize Sanayi Bölgesi firmalarından EMTA Kablo Sanayi ve Ticaret A. Ş. toplantı salonunda imzalanan protokol törenine Kadirli OSB. den EMTA Kablo San. ve Tic. A. Ş ve Nika Makina San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilileri katıldı. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk ve Rektör yardımcısı Alpaslan Dayanga’ın hazır bulunduğu protokol töreninde Kadirli Organize Sanayi Bölge Başanı Nihat Karaaslan Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Yanıktepe ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya iştirak etti. EMTA Kablo San. ve Tic. A. Ş., Nika Makina San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilileri ile Kadirli Meslek Yüksekokulu arasında imzalanan yaz stajı işbirliği protokolü ile Kadirli MYO öğrencileri bu firmalarda staj yapabilecek.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Murat Türk ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç’ın hazır bulunduğu protokol törende ayrıca EMTA Kablo AR-GE Merkezi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi arasında işbirliği çerçeve protokolü imzalandı. işbirliği çerçeve anlaşması ile AR-GE kapsamına giren konularda işbirliği genel çerçevesi tanımlanmış oldu. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Yanıktepe: firmalar arasında yapmış oldukları yaz stajı işbirliği protokolü ile nitelikli eleman yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek; “AR-GE merkezleriyle üniversiteyi birleştirdiğimizde her bir proje gelişimi nitelikli istihdamın ortaya çıkmasın sağlayacak böylelikle de yeni iş sahaları ortaya çıkacaktır ” dedi. Protokol çerçevesinde Üniversite-Sanayi işbirliğini geliştirmek amacıyla sektöre yatkın ve sektörü yakından tanıyan mezunlar yetiştirmek amacımız olmalıdır diyen Yanıktepe ; “öğrencilerin sektörde çalışmalarını özendirerek ve bizzat uygulama yapmasını, beceri ve deneyimlerini güçlendirmesini sağlayacağız” diye ilave etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz