UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KADİRLİ KAYMAKAMLIĞINCA VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU OLUŞTURULDU
    • 24 Mart 2020 - 07:08:21

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara “Sokağa çıkma yasağı” genelgesi doğrultusunda Kadirli Kaymakamlığınca “Vefa Sosyal Destek Grubu” oluşturuldu.
Kadirli Kaymakamı Ahmet ARIK başkanlığında, Belediye Emniyet, Jandarma, Sağlık, Sosyal Hizmetler ve SYDV yetkilileri başta olmak üzere ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile STK temsilcilerinin katılımıyla Kadirli Vefa Sosyal Destek Grubu ilk toplantısını gerçekleştirdiği öğrenildi
Kadirli vefa Sosyal Destek Grubu İlçe genelinde 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınması kararı alırken ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama, yasaklama getirilen ve yakını bulunmayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için İçişleri Bakanlığınca belirlenen 112, 155, 156 , 0328 718 18 52 ve 0 328 718 96 77 çağrı numaralarına 24 saat esasına göre ulaşılabilecekleri öğrenildi
Edinilen bilgilere göre genelge kapsamındaki vatandaşlarımızın, doktordan yazdırdığı ilaçtan tutun da evde yiyeceği yemeğe, marketten alınacak herhangi bir gıda ürününe kadar tüm ihtiyaçları karşılanacak. Bu kapsamda kendileri dışarı çıkmak zorunda olmayacaklar.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz