ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

KADİRLİ KAYMAKAMI AHMET ARIK’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
    • 30 Ağustos 2020 - 18:28:09

Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Arık Mesajında:
“Bugün, Ülkemizin bekâsı adına, isimli isimsiz binlerce kahramanımızın milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hiç tereddüt etmeden, arkasına dahi bakmadan şehadete yürüdüğü, önden gidenlerin açtığı bu kutlu yolda özgürlük ve tam bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek yakıldığı, tarihi geçmişe kök salmış, şanlı zaferlerinden birini yâd ediyoruz.
Milletçe hep birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98 inci Yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. 98 yıl önce yakılan bu meşale, necip milletimiz var olduğu sürece hiç sönmeyecektir.
30 Ağustos düşman kurşununa meydan okuyan, varlığını varlığımıza armağan eden, bizler bağımsız ve özgür yaşayalım diye yaşamlarını bizim yolumuza seren, bedelini kanı ile canı ile ödeyen ecdadın ve bizlerin kutlu zafer günüdür. Geçmişi nice zaferlerle dolu milletimizin küllerinden yeniden doğduğu, emperyalist güçleri bir kez daha bozguna uğrattığı ve Türk Milleti’nin vatan, millet, bayrak, istiklâl gibi kutsal değerlerini korumak adına vermiş olduğu mücadelenin zafer ile taçlandığı tarihtir.
30 Ağustos zaferi, zamanın ağır koşulları düşünüldüğünde Türk Milleti’nin vatanına nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya göstermiş, mazlum milletlere örnek olmuştur. Bizleri tarih sahnesinden silmeye çalışanlar, milletin gücünü, imanını ve kurtuluş azmini bizzat görmüşler, bu yıkılmaz kuvvet karşısında geri adım atmışlardır.
Bugün tarihe altın harflerle adını yazdırmış milletimiz, güçlü devlet geleneğimizin getirdiği birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti, miras aldığımız medeniyetimiz ışığında tarihsel sorumluluğun bilinci ile ilerlemektedir ve dünyada sözü geçen bir konumdadır.
Geçmişte olduğu gibi bugün de gelişmemizi, kalkınmamızı, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi hedef alan karanlık odaklar, her zaman olacaktır. Milletimiz Malazgirt’ten bu yana hep birlikte yaşamış, her türlü zorluğu birlikte atlatmıştır. Devletimizin birliğine ve dirliğine göz dikmiş bütün hainler şunu bilmelidir ki; “ milletimiz tarih yapmasını da tarih yazmasını da çok iyi bilir.”
Türk Milleti şehitlerinin fedakârlığından, gazilerinin cesaretinden, binlerce yıllık geleneklerinden aldığı ilhamla bugün de kendisini, birliğini, bütünlüğünü, kalkınmasını, huzur ve güvenliğini hedef alan bedbahtları bertaraf etmeye devam edecektir.
Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Vatan şuuruyla vatan topraklarına kast edenlere gerekli cevap 30 Ağustosta da, 15 Temmuz gecesi de verilmiştir. Milli hasletlere sahip milletimiz ve kökleri sağlam temellere dayanan devletimiz, dünya var oldukça gücünü hissettirecek, milli ve manevi değerlerinden vazgeçmeyecek, insanlığa ve barışa hizmetten asla taviz vermeyecektir.
Cennet vatanımızın, aziz milletimizin hürriyet ve istiklali uğruna verilen bu büyük mücadelenin kazanıldığı anlamlı zaferin 98 inci yıldönümünde; başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bugüne kadar Ülkemizde meydana gelen, her türlü hain terör saldırılarında hayatını kaybeden asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler ve sıhhatli bir yaşam diliyorum.
Bu vesile ile Milli Mücadelemizi zaferle taçlandırdığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, tüm Kadirli’li hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz