DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

KADİRLİ EĞİTİM BİR SEN’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI
    • 9 Eylül 2021 - 08:37:24

Kadirli Eğitim-Bir Sen Temsilciliği yeni Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Eğitim-Bir Sen Temsilcisi Mustafa Demirci, yeni Eğitim öğretim sezonunun hayırlara vesile olması temennilerinde bulunarak yüz yüze başlayacak olan Eğitimle tekrar bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını bir arada yaşadıklarını belirtti.
Demirci, 2021-2022 Eğitim-öğretim sezonu bugün itibarıyla tüm kademelerde başlıyor. Başta Milli Eğitim ve tüm kurumlarımızla birlikte Pandemi koşulları altında gerçekleştirilecek olduğumuz yüz yüze Eğitimlerde ilgili kurumlarımız gerekli tedbirleri alarak sorunlardan uzak bir sezon geçirmek için hazırlıklarını tamamladı.Giden yılki kayıplarımızın her alanda telafi edilebilmesi, yavrularımızın geleceğe daha güvenle bakılabilmeleri için okulların açık tutulması önemli bir karardır.
İnanıyorum ki yeni Eğitim Öğretim Yılı hem ülkemiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz için hayırlı olacaktır.
dedi. Okullarımızın açılmasının salgınla mücadele sürecinde başarılı olunmasına, aşılama, mesafe kuralları, temizlik, maske vb. tedbirlerin hem toplum hem de fertler nezdinde yerine getirilmesine bağlı olduğunu da sözlerine ekleyen Demirci,başta Eğitimcilerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimiz okullarımızın açılmasını sabırsızlıkla bekledik.
Muhakkak ki öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda Eğitim öğretime devam etmeleri öğretmenlerimizin ve velilerimizin de gayretleriyle doğrudan bağlantılıdır.
Bizler Eğitim çalışanlarının yeni döneme daha güçlü motivasyonla, moralli başlaması oldukça önemlidir.Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak, yeni Eğitim-öğretim yılının tüm eğitim çalışanlarına, öğrencilerimize, velilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, Eğitimcilerimizin yeni sezonda umut dolu gelişmelere ve vaatleri yerine getirecek somut adımların atılmasına vesile olması dileklerimizi iletiyor, sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz